Pentru unii ar putea fi greu de crezut, dar, într-o ţară din Europa, cursurile de conducere auto pot fi plătite cu o partidă de sex! Este vorba despre Olanda, ţara în care şi prostituţia este legală, iar practica este cunoscută, neoficial, sub numele de "O tură pentru o tură".

Potrivit site-ului stirileprotv.ro, care citează The Telegraph, Guvernul olandez a precizat oficial că este perfect legal ca instructorii auto să ofere ore de condus în schimbul serviciilor sexuale.

Precizarea vine în urma unei interpelări a parlamentarilor conservatori. Totuşi, există şi câteva condiţii, una dintre ele fiind ca elevii să aibă obligatoriu peste 18 ani.

Site-urile menţionate citează şi răspunsul oficial dat pe această temă de Guvern, care precizează că "E important ca instructorul să fie cel care are initiaţiva", dar că această practică este, totuşi, "indezirabilă".

Cu toate acestea, se pare că această metodă de plată este destul de răspândită în ultima perioadă în Olanda, iar ca dovadă stau cautările pe internet cu subiectul "sex contra lecţii de conducere".

Conservatorii olandezi se opun, însă, acestei practici, invocând faptul că o asemenea tranzacţie nu este fiscalizată.