Şi în acest sfârşit de săptămână centrul comercial ERA Shopping Center le-a pregătit copiilor un weekend plin de distracţie.

De vineri, ora 12 şi până duminică la ora 20, la ERA va avea loc Lego Expo, o expoziţie în care Asociaţia Brickenburg din Cluj va prezenta piese inedite construite din piese de lego. "De-a lungul celor două zile micuţii vor avea ocazia să construiască alături de profesionişti şi să îşi demonstreze îndemânarea în aranjarea pieselor" , se arată într-un comunicat trimis de ERA Shopping Park.

Mai mult, sâmbătă de la ora 12, copii sunt invitaţi de ERA şi Gazeta Sporturilor să îşi întâlnească personajele preferate din "Orăşelul Leneş" (Lazy Town), şi să se bucure de surprizele pregătite de organizatori.

"Ştefania şi Sportacus aduc odată cu ei distracţie, jocuri, spectacole, cărţi de colorat, puzzle-uri, baloane gratuite şi abţibilduri, pentru micuţii care vor veni la eveniment. În plus cele două personaje îi vor învăţa pe cei mici cât de important este să mănânce sănătos şi să facă sport", se mai precizează în comunicat.

Intrarea este liberă la ambele evenimente.