Galeria "Studio", din cadrul Palatul "Vulturul Negru", vă găzdui, începând de miercuri, timp de o lună, expoziţia personală de fotografii intitulată "Picturi murale din Irlanda de Nord", realizată de Béla Sapungi din Salonta.

Potrivit unui comunicat transmis de Clubul Fotografic Nufărul, vor fi expuse 50 de fotografii color, de format 30 x 45 cm, realizate în Belfast, Irlanda de Nord, unele în condiţii cu totul deosebite.

"Din tinereţe, expozantul a fost interesat de picturi murale. Cu ocazia a două deplasări în Irlanda, a realizat fotografiile prezentate pe simezele galeriei", arată comunicatul.

Vernisajul va avea loc miercuri, ora 18, şi sunt invitaţi să participe toţi iubitorii fotografie. Lucările vor fi prezentate publicului de către criticul de artă Ramona Novicov, iar momentele muzicale vor fi asigurate de artistul Sándor József Thurzó.

Expoziţia organizată de Clubul Fotografic "Nufărul" în parteneriat cu Asociaţia "Euro Foto Art" din Oradea va rămâne la dispoziţia vizitatorilor până în 25 aprilie, accesul publicului fiind gratuit.

Mihai Mateaş