Expoziția „Instantanee aici și acum”, realizată cu fotografiile a 37 de absolvenți ai cursurilor susținute de artistul orădean Ovi D. Pop, va putea fi admirată, joi, în Piața Unirii, pe pietonala dintre Catedrala Sfântul Nicolae și Liceul Greco-Catolic Iuliu Maniu. 

„Înainte de pandemie, la finalul fiecărui curs de începători sau avansați în fotografie, organizam câte o expoziție cu cele mai frumoase lucrări ale absolvenților. De când cu pandemia, am fost nevoit să amân câteva, iar acum m-am gândit că cel mai bine ar fi să-i adun pe toți cursanții la un loc, într-o singură expoziție, care să poată fi admirată de orice trecător prin centrul orașului”, a declarat Ovi D. Pop BIHOREANULUI.

Din cei 37 de cursanți, 23 sunt absolvenți ai cursului de începători susținut de Ovi D. Pop în cadrul Varadinum Foto School, iar 14 au încheiat cursul de avansați. 

Joi de la ora 18, pe pietonala dintre Catedrala Sfântul Nicolae și Liceul Greco-Catolic Iuliu Maniu vor fi expuse pe șevalete 40 de lucrări. Fotografiile au avut inspirații diverse și se încadrează în diferite stiluri și categorii, de la imagini alb-negru la peisaje. 

Orădenii vor putea admira expoziția până la ora 20.