Galeria Euro Foto Art din Cetatea Oradea găzduiește, timp de o lună, o expoziție de fotografie dedicată României.

Artiști fotografi din România, Ungaria, America, Arabia Saudită, Grecia sau îndepărtata Japonie prezintă 72 de imagini surprinse în țara noastră, multe din ele chiar în Oradea.

Lansată întâi în Parlamentul României, în decembrie 2022, expoziția este organizată de Asociația Internațională Euro Foto Art (AIEFA), în parteneriat cu Summit Agro România și sub auspiciile Federației Internaționale de Artă Fotografică (FIAP).

„Au fost expuse o selecție de 72 de fotografi de mari dimensiuni, realizate de artiști fotografi din  Arabia Saudită, Grecia, Japonia, SUA, România și Ungaria, care au vizitat și au imortalizat peisaje inedite în România. Toate imaginile expuse se pot admira și pe site-ul AIEFA”, a transmis AIEFA.

Imaginile au fost surprinse deopotrivă în zone rurale și urbane din România și prezintă peisaje naturale, clădiri impozante ori portrete de locuitori ai acestei țări.

Expoziția rămâne deschisă până pe 19 aprilie, de marți până duminică, între orele 9 și 17. De asemenea, fotografiile sunt proiectate și pe ecranele din mijloacele de transport public din Oradea, în baza unui parteneriat încheiat între AIEFA și OTL.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!