Site-ul oficial al clubului CSM Oradea a anunţat că cei 8 baschetbalişti şi antrenorul Cristian Achim, internaţi în Spitalul Municipal săptămâna trecută din cauza unei toxiinfecţii, au fost externaţi.

"Aceştia continuă tratamentul medicamentos prescris, însă pot să o facă acasă", se arată în informarea CSM. Totuşi, medicii le-au recomandat sportivilor să facă pregătirea la un nivel scăzut.

Luni, baschetbaliştii au avut deja o şedinţă de antrenament, dat fiind că sâmbătă, de la ora 19, vor disputa, în Arena Antonio Alexe, un meci cu Steaua CSM Bucureşti. Acesta a fost primul antrenament pentru echipa orădeană după 5 zile de repaus medical.

Totuşi, Titus Nicoară şi Vujadin Subotic nu se pregătesc cu echipa. Nicoară este în continuare accidentat la deget, în urma meciului de săptămâna trecută, iar Subotic, cel care a suferit cel mai mult în urma toxiinfecţiei, are încă nevoie de recuperare.

După cum se ştie, opt baschetbalişti - William Franklin, Daniel Dillon, Vujadin Subotic, Horea Hora, Zarko Comagic, Bogdan Ţibîrnă, Rareş Paşca şi Daniel Popescu - şi antrenorul lor, Cristian Achim, au ajuns în seara de 21 noiembrie la secţia de Boli Infecţioase a Spitalului Municipal, în urma unei toxiinfecţii alimentare. Se pare că echipa s-a intoxicat în Turcia, unde săptămâna trecută a jucat un meci şi a obţinut prima victorie în FIBA Euro Challenge în faţa echipei Royal Hali Gaziantep.

Citeşte pe această temă şi articolele:

"E oficial: Meciul dintre CSM Oradea şi BC Mureş va fi reprogramat"

"Echipă intoxicată: Baschetbaliştii de la CSM au ajuns la spital, în frunte cu antrenorul Cristi Achim!"