- Autonomie de până la 446 km

- Capacitate baterie 95kWh

- Putere de până la 300kW (408CP)

- Tracțiune integrală quattro

Cu e-tron Sportback, Audi îmbină în manieră spectaculoasă ceea ce au mai bun de oferit trei lumi diferite: prezența puternică a SUV-urilor, eleganța sportback-urilor și caracterul progresist al mașinilor electrice.

Linia plafonului cu panta sa specifică modelelor coupé pune în valoare și mai pregnant alura sportivă a modelului Audi e-tron Sportback, pe când silueta de sportback exprimă pasiune progresistă. Dar și la interior, automobilul emană eleganță, cu precădere când este echipat cu pachetul opțional interior design selection.

Audi e-tron Sportback se definește prin eleganța sa sportivă, cu elemente de design atletice la praguri, ce indică poziția joasă de instalare a bateriei și desenează un centru de greutate optic. În partea din față, se face remarcată mai ales grila Singleframe octogonală de la radiator, cu lamelele sale verticale. În partea din spate, indiciul fără echivoc al apartenenței la categoria sportback-urilor este panta plafonului.

Modelul vine cu cele 13 culori exterioare, dintre care unele sunt opționale. Fiecare pun în valoare în mod diferit caracterul puternic al mașinii.

Audi e-tron Sportback este echipat cu numeroase tehnologii inovatoare, printre care se numără,  oglinzile exterioare virtuale opționale, care proiectează imagini la interior, folosind o cameră video mică. Iar sistemul de top MMI Navigation plus cu MMI touch response vă dă acces la serviciile noastre Audi connect.

Sistemul pur electric de propulsie ce pune e-tron Sportback în mișcare este compus din câte un motor pe fiecare dintre cele două punți. Acestea generează împreună (consum energie electrică în kWh/100 km: 21,6-26,3 (WLTP); 20,6-23,9 (NEDC); emisii de Co₂ mixte în g/km: 0) puterea enormă de până la 300 kW (408 CP). Cuplul maxim se ridică la până la 664 Nm, permițând manevre spontane, cu reacții fără întârzieri. Mașina accelerează de la 0 la 100 km/h în doar 5,7 secunde în modul boost, iar viteza sa maximă este de 200 km/h.

Autonomia mare de până la 446 de kilometri a modelului Audi e-tron Sportback este asigurată mai ales de bateria de înaltă tensiune, ce are o capacitate de 95 kWh (brut). Dar și recuperarea energiei de la frânare contribuie la creșterea autonomiei: astfel, Audi e-tron Sportback recuperează energie la peste 90% dintre decelerări. Pentru varianta de incărcare de acasă este disponibil sistemul inovator e-tron connect.

Noul e-tron Sportback poate fi comandat la un preț începând de la 61.638 Euro (nu include TVA).

Fă cunoștiință cu e-tron Sportback la showroom-ul de pe Calea Clujului 289 sau află mai multe detalii apelând numărul 0259 478847.

www.dcvw.ro

(advertorial)