Autonomie de până la 446 km. Capacitate baterie 95kWh. Putere de până la 300kW (408CP). Tracţiune integrală quattro.

Cu e-tron Sportback, Audi îmbină în manieră spectaculoasă ceea ce au mai bun de oferit trei lumi diferite: prezenţa puternică a SUV-urilor, eleganţa sportback-urilor şi caracterul progresist al maşinilor electrice.

Audi e-tron Sportback este echipat cu numeroase tehnologii inovatoare, printre care se numără, oglinzile exterioare virtuale opţionale, care proiectează imagini la interior, folosind o cameră video mică. Iar sistemul de top MMI Navigation plus cu MMI touch response vă dă acces la serviciile noastre Audi connect.

Sistemul pur electric de propulsie ce pune e-tron Sportback în mişcare este compus din câte un motor pe fiecare dintre cele două punţi. Acestea generează împreună (consum energie electrică în kWh/100 km: 21,6-26,3 (WLTP); 20,6-23,9 (NEDC); emisii de Co₂ mixte în g/km: 0) puterea enormă de până la 300 kW (408 CP). Cuplul maxim se ridică la până la 664 Nm, permiţând manevre spontane, cu reacţii fără întârzieri. Maşina accelerează de la 0 la 100 km/h în doar 5,7 secunde în modul boost, iar viteza sa maximă este de 200 km/h.

Autonomia mare de până la 446 de kilometri a modelului Audi e-tron Sportback este asigurată mai ales de bateria de înaltă tensiune, ce are o capacitate de 95 kWh (brut). Dar şi recuperarea energiei de la frânare contribuie la creşterea autonomiei: astfel, Audi e-tron Sportback recuperează energie la peste 90% dintre decelerări. Pentru varianta de incărcare de acasă este disponibil sistemul inovator e-tron connect.

Noul e-tron Sportback poate fi comandat la un preţ începând de la 61.638 Euro (nu include TVA).

Fă cunoştiinţă cu e-tron Sportback la showroom-ul de pe Calea Clujului 289 sau află mai multe detalii apelând numărul 0259 478 847. De asemenea, îţi stăm la dispozitie si pe mail pentru oferte personalizate, scrie-ne la adresa cristina.deac@dc-oradea.ro, iar noi te vom contacta!

www.dcvw.ro

(advertorial)