SC Tehnologistica SRL din Oradea oferă soluții profesionale, de 17 ani încoace, în amenajarea spațiilor de depozitare, cu toată gama sistemelor de rafturi și echiparea diferitelor spații de lucru cu perdele PVC, dar și boxpaleți, roll-containere metalice, scări metalice cu platforme, umidificatoare.

Utilizări și beneficii obișnuite ale perdelelor PVC

Dacă ați lucrat vreodată într-o bucătărie profesională, un depozit sau o fabrică, este posibil să fi văzut perdele PVC.

Aceste pot fi instalate, însă, într-o mulțime de alte alte locuri, cum ar fi în camere frigorifice, în magazine alimentare, restaurante sau baruri. De altfel, perdelele PVC sunt utilizate într-o varietate mare de spații și au rol de izolare termică, anti-scântei, praf, insecte etc. De asemenea, acestea sunt folosite și dintr-o multitudine de alte motive, oferind o gamă generoasă de avantaje.

Dacă încă nu sunteți convins că v-ar avantaja la locul de muncă, acest mic curs de inițiere în domeniul perdelelor PVC vă va fi util pentru a afla mai multe amănunte.

Perdelele din fâșii PVC sunt utilizate de obicei pentru a separa două zone. Indiferent că acestea sunt departamente diferite ale unui depozit, o zonă rece și o zonă cu temperatură mai ridicată a camerei (ca într-o instalație de producție a alimentelor), sau în interior - exterior, perdelele oferă avantajul de a permite desființarea unei uși, dar și comoditatea de a nu trebui ca aceasta să fie deschisă sau închisă de fiecare dată.

Perdelele PVC sunt adesea utilizate la docurile de încărcare pentru a preveni scăparea aerului condiționat, ceea ce poate ajuta la gestionarea costurilor de utilitate și la evitarea intrării prafului și a insectelor sau păsărilor.

De asemenea, sunt folosite în depozite sau fabrici pentru a separa diferite zone de lucru și comoditatea folosirii lor înseamnă că utilaje precum stivuitoare sau alte vehicule nu trebuie să deschidă fizic o ușă sau o poartă de garaj pentru a accesa o altă zonă a locului de muncă.

Locuri obișnuite unde există perdele PVC din fâșii:

- instalații de prelucrare a alimentelor

- fabrici de prelucrare

- unități de producție

- restaurante

- depozite alimentare

- magazine de caroserie auto

- sistemul medical, spitale

Beneficiile perdelelor din PVC

În afară de comoditatea extraordinară pe care o oferă sistemele cu perdea PVC, ele economisesc și energie. Fie că doriți să păstrați aerul rece sau aerul cald în interior, perdelele fac o treabă excelentă de a opri aerul condiționat să nu iasă.

Aceste sisteme pot duce la economisirea de bani, deoarece puteți scădea sau ridica temperatura instalației, în timp ce temperatura aerului nu este afectată din cauza scurgerilor la deschidea ușilor.

Perdelele sunt, de asemenea, ideale pentru oprirea răspândirii coronavirusului (Covid-19), prin separarea și compartimentarea zonelor de lucru, atât în sistemul medical cât și în industrie.

De exemplu, în producție de caroserii auto, perdelele ajută la izolarea prafului, a vaporilor, zgomotului și a altor elemente, ceea ce face un mediu de lucru mai bun și mai curat pentru lucrătorii fiecărui departament.

Mai mult, facilitează navigarea la locul de muncă. Atunci când stivuitoarele trebuie să se oprească pentru a aștepta deschiderea manuală a unei uși, timpul este pierdut, dar prin aceste sisteme se poate trece fără oprire.

Mai multe detalii se pot obține la numerele de telefon 0749-207.690, 0359-410.002, respectiv la adresa de mail: office@tehnologistica.ro.

Compania Tehnologistica poate fi contactată inclusiv la sediul din strada Agricultorilor nr. 7/A, Oradea. 

Vă așeptăm cu drag!

(advertorial)