În contextul inflaționist în care importurile au devenit împovărătoare și costurile de transport naval au crescut și de 4 ori din 2019 până astăzi, Mobexpert dezvoltă producția în cele 8 fabrici proprii.

 #FabricatÎnRomânia

Peste două treimi din mobila expusă în magazinele Mobexpert este gândită, proiectată și creată în România, în fabricile noastre.

Colecția ''Fabricat în România'' este special gândită, proiectată și creată în fabricile MOBEXPERT!

"Producția proprie este un avantaj în contextul inflaționist. Vrem să eliminăm orice cost nu este absolut necesar. Grupul Mobexpert are producție, logistică și retail propriu. Ne-am dori să fim și noi mai sensibili la acest subiect (made în Romania), așa cum se întâmplă în țările occidentale. În multe domenii, fabricat în Romania este asociat în special cu calitatea și cu tradiția, mai puțin cu prețul", a precizat Adelina Badea, CEO Mobexpert.

Diana Marinescu, arhitect #mobexpert: "Acordăm o atenție deosebită designului și detaliilor mobilierului proiectat și realizat în fabricile noastre".

Tehnologia de vârf și echipa de profesioniști - majoritatea având peste 20 de ani, experiență - au transformat fabrica #MureșMex într-o poveste de succes, pe care te invităm să o descoperim împreună.

În perioada 25 august - 28 septembrie, bucură-te de 15% reducere la toată colecția de mobilier fabricat în România, la MOBEXPERT!

În Oradea, le găsiți în magazinul Mobexpert din Calea Aradului nr. 62, complex Era Shoping Park. 

(advertorial)

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!