Un tânăr din Biharia a dat în judecată Poliţia Comunitară Oradea contestând o amendă de 200 lei primită pentru acte obscene săvârşite în public. Conform procesului-verbal, bărbatul a fost surprins vara trecută, pe câmpul din spatele CET, în timp ce întreţinea în maşina personală relaţii sexuale cu o tânără bănuită de prostituţie. Poliţiştii au fost şocaţi de tupeul contravenientului prins în flagrant, care le-a zis să nu-l deranjeze, că face ce vrea în maşina lui.

În contestaţie, tânărul susţine că a fost amendat pe nedrept, fiindcă pe o rază de 400 de metri de locul în care fusese surprins nu există circulaţie publică şi, ca atare, nu avea cine se indigna. Contravenientul a negat şi că ar fi făcut sex cu femeia, susţinând că, suflet mare, a luat-o la bord doar ca s-o apere de ploaie.

Ba mai mult, a pretins că poziţia maşinii nu poate fi stabilită cu exactitate din fotografiile făcute de poliţişti şi, prin urmare, e dispus oricând la o reconstituire. Bihorel a aflat că solicitarea i-a pus serios în încurcătură pe juriştii Poliţiei Comunitare. Dacă instanţa aprobă reconstituirea, cine aduce fata?...