RER Ecologic Service pune preţ pe timpul clienţilor săi. Din dorinţa de a-şi îmbunătăţi permanent serviciile, societatea de salubritate a pus la dispoziţia orădenilor cea mai comodă modalitate de plată a facturilor, cea online.

Paşii de urmat sunt simpli: pe site-ul operatorului, www.reroradea.ro, orice client RER Ecologic Service îşi poate crea un cont, în care să declare codul de client (regăsit în partea stânga sus a facturii emise lunar), numărul de factură (valabil de pe orice factură ulterioară datei de 01.01.2015 şi regăsit în aceeaşi zonă cu codul client), o adresă de e-mail valabilă şi o parolă. Contul va fi activat în cel mult 24 de ore, iar apoi clientul va putea plăti facturile pe internet.

Pe site-ul operatorului de salubritate, care de altfel a fost actualizat şi are acum un aspect mult mai prietenos, orădenii regăsesc şi gama completă a serviciilor oferite de societate, programul de colectare a deşeurilor, ori pot face cereri de oferte pentru anumite servicii.

Bineînţeles, orădenii pot în continuare să-şi achite facturile de salubritate la casieria RER Ecologic Service de la sediul societăţii (str. Tudor Vladimirescu nr. 79) sau de la parterul Primăriei Oradea.