Anul trecut, burgerii Elemózsia s-au epuizat înainte să fie degustați de toți doritorii. De aceea, duetul culinar cu faimosul food truck din Odorheiu Secuiesc se repetă în perioada 24-26 februarie, la Graf - Poveste și Foc, acolo unde au loc constant duete culinare inedite cu restaurante apreciate din toată țara.

La orice ediție de street food orădean erau cozi interminabile la Elemózsia Food Truck. Zeci de oameni stăteau la rând pentru a „prinde” un burger suculent, cu proporții aproape perfecte de ingrediente.

„E ceva special la acești burgeri. Chiflele sunt făcute în casă, iar noi rezonăm întru totul cu această direcție homemade. Carnea este de calitate superioară, iar procesul de gătire este cheie. Oaspeții noștri știu cât de multă atenție acordăm preparării corecte a cărnurilor. Ne bucurăm că vom avea în bucătărie colegi de breaslă atât de compatibili cu conceptul nostru. Vă așteptăm cu drag să încercați burgerii Elemózsia în acest weekend.”, a împărtășit cu noi Cristian Belenco, managerul Graf - Poveste și Foc.

Vineri, sâmbătă și duminică (24, 25 și 26 februarie) vă veți putea bucura de cinci dintre cei mai iubiți burgeri Elemózsia (Clasic, Pișcător, Elvis Presley, Elvețian, respectiv Vegetarian).

O parte a echipei din Odorheiu Secuiesc, inclusiv fondatorul Jakab Mózes, se va afla în bucătăria Graf, unde preparatele vor fi pregătite „în varianta originală”, iar rezultatul va fi - fără doar și poate - „nagyon finom”.

Pentru a rămâne la curent cu evenimentele și noutățile Graf - Poveste și Foc, vă invităm să îi urmăriți și pe rețelele de socializare Facebook și Instagram

(advertorial)

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!