O fană a cântărețului Harry Styles a fost condamnată la 14 săptămâni de detenție, după ce a pledat vinovată că l-a hărțuit pe superstarul britanic.

Myra Carvalho, în vârstă de 35 de ani, a fost condamnată marţi de Judecătoria Harrow Crown din Londra şi i s-a interzis să-l vadă pe cântăreţ pe scenă, după ce i-a trimis peste 8.000 de felicitări în mai puţin de o lună. 

Admiratoarea care locuieşte la Londra l-a făcut pe Harry Styles să se simtă în pericol, scrie Daily Mail, şi a pledat vinovată pentru acuzaţia de hărţuire a fostului component al trupei One Direction.

Ziarul The Sun notează că avocaţii artistului au declarat la proces că presupusele acţiuni ale femeii au avut un "efect negativ substanţial" asupra "activităţilor obişnuite de zi cu zi" ale lui Harry.

Împreună cu pedeapsa de închisoare, femeii i s-a impus un ordin de restricţie pe o perioadă de 10 ani, interzicându-i să participe la orice eveniment la care Styles va concerta şi nu are voie să-l contacteze în mod direct sau indirect. 

De asemenea, Myra Carvalho trebuie să plătească o suprataxă pentru victimă în valoare de 134 de lire sterline.

În 2022 o altă fană l-a urmărit pe Harry Styles, intrând cu forţa în casa lui. Acest lucru l-a determinat atunci pe britanic să îşi sporească măsurile de securitate, ceea ce a inclus angajarea unui paznic de noapte la el acasă şi montarea unei uşi securizate la dormitor.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!