Clubul FC Bihor Oradea își înștiințează suporterii că își mai pot procura abonamente pentru actualul sezon competițional miercuri, 20 septembrie, după care va opri comercializarea abonamentelor, pentru că urmează să fie puse în vânzare biletele pentru meciul din Cupa României, cu FCSB, care va avea loc miercuri, 27 septembrie.

100 de lei abonamentul

„Dorim să informăm suporterii echipei noastre că îşi mai pot achiziţiona abonamente pentru sezonul competiţional 2023-2024 şi mâine, miercuri, 20 septembrie, după care comercializarea abonamentelor va fi stopată pentru că în partea a doua a acestei săptămâni se vor pune în vânzare biletele pentru meciul de cupă cu FCSB!”, transmite clubul orădean într-un comunicat.

Astfel, fanii FC Bihor care doresc să achiziţioneze abonamentele cu bani cash o mai pot face şi miercuri, între orele 11-19, de la Stadionul „Iuliu Bodola”.

De asemenea, cei care şi-au comandat abonamentele online le pot ridica de la stadion tot miercuri, între orele 11-19.

„Reamintim că tarifele abonamentelor FC Bihor Oradea pentru sezonul competiţional 2023-2024 sunt următoarele: 100 lei pentru un abonament obişnuit / 1000 lei pentru abonamentul „membru suporter”. Abonamentul obişnuit include şi meciurile din Cupa României, iar cei care achiziţionează abonamente „membru suporter” devin membri oficiali ai clubului. Aceştia vor primi şi un tricou personalizat şi o eşarfă în culorile clubului”, mai precizează clubul FC Bihor. 

Record de abonamente

Urmează punerea în vânzare a biletelor pentru confruntarea mult așteptată dintre FC Bihor și FCSB din Cupa României. Acestea vor putea fi cumpărate online, cel mai probabil începând de joi.

Întrucât se așteaptă ca biletul unui preț cu FCSB să fie undeva la 50 de lei, cum este foarte posibil să fie și cel de la jocul cu Dinamo, iubitorii fotbalului din Bihor au dat buzna în ultimele zile la caseria stadionului sau și-au comandat online abonamentele, care costă pe tot sezonul cât vor costa cele două bilete la meciurile din cupă.

Astfel, conform reprezentanților clubului FC Bihor, până marți aproape 5.000 de suporteri și-au achiziționat abonamente pentru sezonul competițional 2023-2024, ceea ce reprezintă un record al vânzărilor de abonamente pentru clubul orădean, dar și pentru o echipă de Liga a III-a.

Pe de altă parte, clubul orădean anunță că suporterii își pot achiziționa și materiale promoționale cu FC Bihor (tricouri și eșarfe), care se pot comanda online, de pe site-ul clubului, www.fcbihor.ro, după care se pot ridica de la stadion în fiecare zi lucrătoare a săptămânii, de luni până vineri, între orele 11-19.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!