Asociaţia Suporterilor FC Bihor invită toţi susţinătorii echipei orădene de fotbal pentru duminică, 15 mai, la ora 17, la Irish Pub, pe strada Republicii, să vizioneze împreuna cel mai important meci al istoriei recente a "roş-albaştrilor", meciul de baraj cu Oţelul Galaţi, în urma căruia formaţia bihoreană a reuşit, în 2003, ultima promovare în Liga I. Atunci, atacantul Bogdan Vrăjitoarea a fost eroul jocului.

Conjunctura favorabilă în care se găseşte echipa orădeană, care speră la revenirea în primul eşalon după o pauză de 8 ani, dar şi schimbarea de generaţii din rândul suporterilor echipei orădene, care s-au regrupat nu demult într-o asociaţie, i-au făcut pe aceştia să-şi amintească de ultimele momente favorabile pe care le-a avut formaţia bihoreană.

"Invităm toţi suporterii să retrăim sentimentele unei promovări istorice şi să visăm împreună spre o nouă accedere a FC Bihor în prima ligă", se arată în invitaţia Asociaţiei Suporterilor clubului orădean.

Proiecţia jocului de baraj cu Oţelul Galaţi va avea loc la Restaurantul Irish Pub, situat pe strada Republicii, duminică, de la ora 17, atunci când fanii orădeni speră să sărbătoarească şi victoria echipei actuale din jocul cu ALRO Slatina.