O nouă sucursală de bancă, a cărei conducere o prezintă ca fiind una "fresh", a fost inaugurată joi la Oradea. Parte a unui holding financiar polonez, în Oradea, Idea::Bank îşi are sediul în Piaţa Unirii nr. 12 şi este cea de-a 33-a sucursală la nivel naţional a acestei bănci cu capital polonez.

"Să aveţi mult noroc şi să aveţi mult succes, să vă purtaţi cu clienţii noştri aşa cum ne dorim să se poarte partenerii noştri cu noi!", le-a urat noilor săi colegi, la inaugurare, preşedintele executiv Mioara Popescu.

Având deviza "Fără poezie, bani pentru idei", Idea::Bank îşi propune să ofere clienţilor "produse simple, uşor de inteles, într-o manieră transparentă şi promptă", simplitatea fiind însuşi principiul de funcţionare a instituţiei.

Între ofertele Idea::Bank se află "abolirea" oricărui comision (comision zero) pentru retragerea de numerar de la orice ATM din ţară şi din străinătate (singura condiţie fiind virarea pe card a salariului de minimum 1.500 lei lunar sau a unor plăţi la comercianţi de minimum 700 lei/lună), solicitarea unui singur document (şi anume actul de identitate) pentru acordarea creditelor de nevoi personale de până la 120.000 lei, fără adeverinţe de salariat (produsul Idea::selfie) şi garantarea operaţiunilor rapide şi sigure prin serviciul de internet banking (cu doar trei click-uri).  

Un alt atu este produsul Idea::depo, ofertă de 5 stele pe cinci luni, adică constituirea unui depozit la termen cu dobândă de 2,5% pentru lei, 1,4% pentru dolari şi 1,25% pentru euro.

De asemenea, Idea::Bank oferă produse şi servicii specifice şi IMM-urilor, mizând pe dezvoltarea tehnologiilor de tip internet şi digital banking, precum şi pe diversificarea canalelor alternative de vânzare şi post vânzare care să completeze prezenţa teritorială selectivă a băncii.

Idea::Bank se prezintă ca fiind o "bancă fresh", ceea ce – potrivit preşedintelui executiv Mioara Popescu – înseamnă că banca şi-a revizuit şi adaptat la nevoile clienţilor toate procedurile, pentru a fi "la zi" cu nevoile acestora. În conceptul de "bancă fresh" este inclusă, de asemenea, şi existenţa în sucursale a unui spaţiu de joacă pentru copii, dar şi accesul la internet oferit clienţilor prin tablete puse la dispoziţia acestora, alături de un canal video propriu, Idea::TV, realizat în parteneriat cu un furnizor naţional de televiziune.

Idea::Bank are o răspândire teritorială selectivă, operând în România prin 33 de sucursale, iar holdingul financiar din care face parte, Getin Holding, este unul dintre cele mai dinamice grupuri financiare listat la Warsaw Stock Exchange (MWIG 40 index), cu operaţiuni extinse în Europa Centrală şi de Est, cu expertiză în retail banking şi leasing, având peste 7.000 angajaţi. 

Anul acesta, Idea::Bank a obţinut premiul II la Gala Premiilor Capital "Excelenţă în Afaceri" la categoria cea mai bună instituţie financiară, iar creditul Idea::selfie a fost desemnat cel mai bun credit de nevoi personale la prima Gală organizată de Asociaţia Română a Brokerilor de Credite, "Experienţă, Excelenţă şi Viitor în servicii financiare".

Mai multe detalii despre serviciile oferite de Idea::Bank puteți afla accesând site-ul www.ideea-bank.ro!

(Advertorial)