Reorganizarea Consiliului Judeţean iniţiată de "tartorul" Ilie Bolojan include şi trecerea în nefiinţă a aşa-zisei Agenţii de presă NewsBihor, cu tot cu site-ul aferent.

După ce în ultimii 4 ani n-a făcut decât să inventeze "realizări" ale celor două partide şi a tocat consilierii opoziţiei fiindcă nu votau cum voia cuplul Pásztor-Mang, site-ul NewsBihor a îngheţat din 22 octombrie, de atunci nemaipublicând nimic, nici măcar ştiri despre CJ, aşa cum de altfel a îngheţat vreo săptămână şi după necruţătoarele alegeri locale.

Bihorel a aflat că aşa-zisa Agenţie, înfiinţată din fonduri Hu-Ro, a funcţionat din 2016 cu bani de la CJ, plătiţi prin Direcţia de Dezvoltare şi Implementare Proiecte, până a murit şi aceea, apoi site-ul a continuat să fie alimentat cu texte de propagandă de angajaţii Biroului de Presă şi Imagine.

Ghinion, însă, şi acesta tocmai a fost desfiinţat joia trecută, cu voturile consilierilor PNL! Adevăru-i că la o existenţă aşa ruşinoasă nici nu merita o "moarte" mai onorabilă...