După cum era de aşteptat după retragerea lui Daniel Vulcu, actriţa şi regizoarea Elvira Rîmbu a câştigat concursul pentru postul de manager al Teatrului Regina Maria, ea fiind unicul candidat rămas în cursă.

Nota pe care i-a acordat-o comisia întocmită de Consiliul Judeţean Bihor a fost de 9,05. 

"Proiectele depuse de doamna Elvira Rîmbu şi domnul Daniel Sorin Vulcu au îndeplinit punctajul necesar pentru a intra în etapa a doua, susţinerea interviului. În data de 28 ianuarie, la cea de-a doua probă s-a prezentat doar doamna Elvira Rîmbu. Nota finală obţinută de candidat a fost 9,05. Daniel Sorin Vulcu a fost declarat "respins", ca urmare a neprezentării la proba de interviu", a transmis, marţi seara, printr-un comunicat, Adrian Simon, purtătorul de cuvânt al Consiliului Judeţean Bihor. 

Potrivit acestuia, rezultatul a fost adus "la cunoştinţă publică" marţi la sediul Consiliului Judeţean Bihor şi la Teatrul "Regina Maria".  

Daniel Vulcu s-a retras, marţi, din cursa pentru un nou mandat la conducerea Teatrului Regina Maria motivând că nu doreşte să participe la un "concurs ilegal", dat fiind că Instituţia Prefectului a atacat, luni, în contencios administrativ, ca nelegală, dispoziţia de organizare a acestuia.

În cazul în care instanţa dispune anularea dispoziţiei prin care s-a organizat concursul, rezultatul va fi şi el nul.   

În cursa pentru managementul Teatrului Regina Maria s-a înscris şi Ioan Ieremia, care a fost însă descalificat. 

Citeşte pe aceeaşi temă:

Daniel Vulcu s-a retras din "concursul ilegal" pentru şefia Teatrului Regina Maria. Elvira Rîmbu concurează de una singură 

Război în Parcul Traian: Prefectul a atacat în instanţă concursul de la Teatru. Mang: "E liberal convins, face abuz în funcţie!"

Lovitură la Teatru: Elvira Rîmbu acuză că, pe vremea lui Vulcu, în Teatrul Regina Maria era haos şi costurile spectacolelor creşteau nejustificat