RER Ecologic Service îşi informează clienţii care au beneficiat de reduceri la abonamentul lunar de salubritate că această promoţie s-a încheiat, astfel că toţi clienţii operatorului de salubritate au un tarif unic, stabilit printr-o Hotărâre de Consiliu Local.

În 2009, când operatorul licenţiat de salubritate al Oradiei prelua clienţii societăţii care funcţiona ilegal, Urbana, unii dintre foştii clienţi ai acestei firme au primit diferite bonusuri la abonamentul de salubritate lunar, constând în reduceri.

Acestea au fost oferite pe o perioadă determinată de maxim 12 luni, perioadă care a expirat în fiecare caz în parte, astfel că RER Ecologic Service îşi anunţă clienţii că, începând din luna noiembrie 2010, de când Consiliul Local a aprobat ajustarea tarifelor de salubritate cu rata inflaţiei, toţi orădenii care au un contract de salubritate au un tarif unic.

Preţul lunar pentru colectarea deşeurilor menajere aprobat prin hotărârea de Consiliu Local este pentru persoanele fizice de 5,9 lei pe persoană, iar pentru persoanele juridice de 57,26 de lei pe tonă.

Pentru ridicarea deşeurilor reciclabile, adică cele colectate selectiv, firmele orădene plătesc 9,48 de lei pe tonă, iar persoanele fizice nu plătesc nimic, operatorul asigurând acest serviciu gratuit.