Iubitorii de muzică sunt invitaţi sâmbătă, 3 februarie, la un eveniment inedit la Noo’vo Lounge, unde celebrul violonist german Mani Neumann, poreclit şi Violonistul Diavolului, alături de chitaristul Ulli Brand, va aduce grupul farfarello din nou în vestul ţării, pentru prima dată într-o formulă acustică.

Proiectul farfarello a sărbătorit 40 de ani de carieră în 2021, însă din cauza pandemiei, nu s-a putut organiza o celebrare în România, ţară de care violonistul Mani Neumann se declară îndrăgostit şi cu care a început colaborarea de lungă durată în 2023, aducând publicului român albumul aniversar "Kronung" şi filmul biografic despre istoria formaţiei.

"Am prezentat aici şi albumul aniversar, Kronung, dar şi filmul biografic despre istoria de peste patru decenii a formaţiei. Am avut un an încărcat, cu experienţe extraordinare, şi vrem să continuăm şi colaborările cu artişti români. Formula de bază a proiectului farfarello, însă, este un duo cu vioară şi chitară – noi aşa am început, acum 40 de ani" a declarat Mani Neumann.

Concertul Solo zu 2’t de sâmbătă îmbină cele mai diverse influenţe, de la muzica clasică a lui Brahms, Dvořák şi Enescu, până la jazz, folclor european şi chiar rock.

Evenimentul va începe la ora 19:00, iar biletele pot fi achiziţionate în reţeaua iabilet şi pe iabilet.ro. De asemenea se pot face rezervări sunând la numărul de telefon 0750.432.211, număr cu tarif normal.

Grupul farfarello ete format din violonist Mani Neumann, chitaristul Ulli Brand şi basistul Urs Fuchs.

În formula completă, cei trei au concertat la Oradea anul trecut, în februarie (video jos).

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!