Unele dintre cele mai cunoscute personaje din poveştile copilăriei îşi dau întâlnire cu fanii sâmbătă, 14 august, la ERA Park Oradea.

Începând cu ora 11, Fata Babei şi Fata Moşneagului îi aşteaptă pe copii la teatru de păpuşi. Cei mici sunt invitaţi să ia parte la momente pline de învăţăminte şi aventuri, în care Fata Babei cea slută, leneşă, ţâfnoasă şi rea are numai de suferit din cauza lăcomiei, în vreme ce Fata cea bună şi frumoasă a Moşului demonstrează că întotdeauna faptele bune, cinstea şi omenia sunt răsplătite.

De la ora 17, prichindeii sunt invitaţi la teatru interactiv, cu Albă ca Zăpada şi cei 7 pitici, de data aceasta un spectacol atât pentru copii, cât şi pentru părinţi. Cu toţii au şansa să devină ei înşişi personaje în îndrăgitul basm.

Cele două piese, interpretate într-o manieră modernă şi atractivă, se vor desfăşura în sala de evenimente a centrului comercial.

Ca de obicei, intrarea este liberă pentru toată lumea, iar pentru a respecta distanţarea şi restricţiile anti-Covid în sală vor avea acces cel mult 200 de persoane la o reprezentaţie, bineînţeles, cu purtarea corectă a măştii de protecţie.

"Vă aşteptăm cu drag!", au transmis reprezentanţii ERA Park.