Sportiva Huszar Ingrid, legitimată la Clubul Crişul Oradea, a devenit campioană naţională, după ce la sfârşitul săptămânii s-a situat pe primul loc în cadrul probei de 50 de metri bras la întrecerile Campionatelor Naţionale de vară la nataţie de la Arad.

Tânăra înotătoare, fiica consilierului local Huszar Istvan, a terminat învingătoare, după ce a parcurs cursa de la categoria de vârstă de 10 ani în 40,36 secunde.

La întreceri a participat şi fratele acesteia, Szabolcs, care, la rându-i, a fost foarte aproape de o clasare pe podium, în carul probei de 50 m fluture, terminând al patrulea, după ce a fost despărţit de locul al treilea doar de câteva miimi de secundă.

La final, în clasamentul oficial al cluburilor, CS Crişul Oradea s-a situat pe locul al VI-lea, înaintea unor cluburi de tradiţie din ţară.

Pentru tinerii înotători de la CS Crişul urmează acum Campionatele Naţionale rezervate copiilor la categoriile de vârstă 11-13 ani, programate la Brăila, precum şi Campionatele Naţionale de juniori II, care se vor desfăşura la Bucureşti.