Tot ce i-a trebuit Alexandrei Gavriş pentru a ajunge rapid un model contractat de agenţii din străinătate a fost să îşi ia inima în dinţi şi să participe la un concurs de frumuseţe în Ştei, oraşul din care provine.

De atunci, fata a avut parte numai de noroc şi, în doar câteva luni, a semnat cu Star Models, o agenţie din Turcia, ţară în care a obţinut roluri într-un videoclip şi reclamă la un parfum.

Turcoaică de ocazie

Deşi Alexandra şi-a dorit încă din adolescenţă să devină model, nu a avut destulă încredere în frumuseţea ei pentru a aborda o agenţie. Abia după ce a împlinit 18 ani s-a hotărât să încerce. S-a înscris la concursul Miss Ştei, pe care l-a şi câştigat, iar la puţin timp după aceea a intrat în circuitul prezentărilor din Oradea. Bruneta, care acum are 20 de ani, a semnat un contract cu Graziela Models, agenţie căreia nu i-a trebuit mult să o promoveze în străinătate.

Prima ofertă a venit din Turcia, unde, timp de două luni, a bătut Istanbulul în lung şi în lat, mergând la toate castingurile. Nu regretă deloc, căci efortul i-a fost răsplătit, Alexandra obţinând un rol în videoclipul lui Drida Al Abdulah, un artist turc, dar şi rolul principal într-o reclamă la un parfum bărbătesc. Văzând pe propria piele că poate face bani din modeling, fata e hotărâtă să-şi continue cariera de manechin.

Frumoasă studioasă

Conştientă că nu poate fi model o viaţă întreagă, Alexandra este boboacă la Facultatea de Ştiinţe Economice, profilul finanţe-bănci. Şi-a ales această specializare pentru că a fost mereu fascinată de ştiinţele exacte.

Cum a fost plecată atât timp în Turcia, de-abia acum vede ce-i aia studenţie. Şi, deocamdată, se arată încântată de materiile pe care le consideră "uşoare". "Ce-i drept, trebuie să muncesc mai mult, ca să recuperez", recunoaşte ea.

Ştie că va reuşi, că doar a intrat la facultate cu media 9.68, la fără taxă. Iar dacă lucrurile vor merge aşa cum şi-a plănuit, peste câţiva ani va fi o veselie. Fata va alerga zilnic de la jobul de expert contabil la prezentări de modă şi shootinguri foto. Şi înapoi...


SEDUCĂTOARE
Alexandra Gavriş

Vârstă: 20 ani
Înălţime: 1.78
Ochi: verzi
Zodie: Vărsător
Greutate: 58 kg
Măsuri: 87-60-91
Hobby: călătoriile