Familia unei adolescente în vârstă de 15 ani din satul bihorean Inceşti, a apelat la Poliţie, după ce fata a plecat de casă joi şi nu a mai revenit. Adolescenta, pe numele ei But Carmen Maria, a fugit de două ori de acasă în aceeaşi zi.

"Poliţiştii Secţiei nr.2 de Poliţie Rurală Beiuş din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bihor au fost sesizaţi joi, 19 martie a.c., în jurul orei 15.30, cu privire la faptul că minora But Carmen Maria, de 15 ani, din comuna Ceica, sat Inceşti, judeţul Bihor, a plecat voluntar de la domiciliu în cursul aceleiaşi dimineţi, în jurul orei 06.30 şi nu a mai revenit", anunţă un comunicat al Poliţiei Bihor.

Adolescenta are aproximativ 1,60 – 1,65 m înălţime, 50 de kg., constituţie atletică, faţă ovală, ochi căprui, păr şaten, vopsit roşcat, lung, nu are semne particulare.

"Familia nu a putut furniza detalii cu privire la îmbrăcămintea pe care aceasta o purta la data plecării de la domiciliu. Oricine poate oferi detalii cu privire la minora dispărută este rugat să apeleze serviciul de urgenţă 112 sau să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie", mai arată Poliţia.