Agitată şi mereu pe fugă, Cristina Ungur face într-o săptămână cât altele într-o lună! Angajată pe post de contabilă la un service auto, frumoasa trăieşte printre cifre mai toată ziua, iar când are ceva timp liber dă o fugă până la facultate, unde studiază managementul, pentru ca în weekend să se dedice prezentărilor de modă.

"Îmi plac provocările!", zice Cristina, ceea ce se şi vede, căci şi-a fixat în plan deschiderea unei afaceri proprii.

O frumoasă printre maşini

Cristina a obţinut în urmă cu o lună un job de contabilă la un service. Iar cum lucrase mai bine de un an la o reprezentanţă de vânzări auto, fata s-a obişnuit repede cu lucrul printre motoare. "Cred că e mai bine să lucrezi cu bărbaţi decât cu femei. Nu există invidie şi, în plus, primesc zilnic zeci de complimente", povesteşte frumoasa.

În paralel, Cristina merge şi la facultate, dar şi la prezentări de modă, ea fiind, de mai mulţi ani, model al agenţiei Graziela Models. "Stau acasă doar cât mănânc şi dorm", se destăinuie ea, explicând că nu-i place să stea degeaba. Tocmai de aceea, plănuieşte să deschidă o afacere împreună cu sora ei mai mare. "Ne-ar plăcea o cafenea. Să o facem pe gustul nostru...", visează bruneta. Planurile vor fi amânate,însă, căci sora Cristinei va naşte în curând un băieţel. Totuşi, mezina nu se supără. Abia aşteaptă să-şi alinte şi să-şi răsfeţe nepoţelul.

Justy, norocosul

Pentru că cel mai mic membru al familiei va avea nevoie de mai mult timp din partea mătuşii, Cristinei nici nu-i trece prin cap să înceapă o legătură amoroasă. Tocmai a terminat o relaţie de durată şi deocamdată nu-i stă gândul la alţi băieţi. "Doar dacă se iveşte ceva mai deosebit", chicoteşte ea.

Până atunci, căţeluşul ei, Justy, un west highland terrier, se bucură de toată afecţiunea stăpânei. "Nu pot sta cu el atât cât mi-aş dori, dar seara îl scot la plimbare fără excepţii", spune Cristina. Căţelul e tot timpul agitat şi cu chef de joacă, iar frumoasa spune că Justy nu se linişteşte până nu-şi primeşte, la ea în braţe, dezmierdările cu care s-a obişnuit. "L-am primit acum doi ani, de ziua mea. E unul dintre cele mai frumoase cadouri"....

Aşa că, atunci când o fi să fie, pretendenţii la inima ei vor trebui să accepte "concurenţa" micuţului cu blană. Altfel, nicio şansă s-o cucerească!


SEXY-CONTABILA
Cristina Ungur
vârstă: 20 ani
ochi: verzi
înălţime: 1.70 m
zodie: Balanţă
greutate: 50 kg
hobby: schiatul, modelingul