Convinsă că are "papagal" şi că-i "frumuşică", precum şi de faptul că acestea sunt calităţi esenţiale pentru o crainică de televiziune, Paula Pop vrea să fie peste câţiva ani cea care aduce în casele microbiştilor veştile zilei.

Dacă totuşi nu va avea ocazia să povestească cu cine s-a mai înjurat Becali sau ce-a mai făcut Mutu, are şi un plan de rezervă: trece pe traduceri.

Sportul e mai relaxant

Elevă în clasa a XI-a la Colegiul Tehnic Mihai Viteazul Oradea, profilul Administraţie Publică, Paula s-a hotărât să schimbe macazul, aşa că după absolvire vrea să dea la Jurnalism. Bruneta crede că are tot ce-i trebuie unei prezentatoare de ştiri sportive. "Toată lumea spune că sunt vorbăreaţă şi plăcută la vedere. Aş vrea să prezint ştiri sportive, pentru că sunt mai relaxante decât cele despre evenimentele politice şi sociale", se explică adolescenta.

Îşi pregăteşte de pe acum apariţia la TV, cochetând cu prezentările de modă. Totuşi, susţine că n-ar vrea o carieră în modeling. Asta pentru că, dacă visul de a ajunge pe sticlă nu i se va îndeplini, şi-a construit un plan B. "Vreau să dau la Facultatea de Litere, la franceză-engleză, şi să-mi deschid apoi un cabinet de traduceri", mărturiseşte ea.

Totul mi se cuvine

Fiind singură la părinţi, Paula se bucură de toate privilegiile. "Sunt răsfăţata familiei şi îmi convine, nu aş vrea un frate, pentru că nu mi-ar plăcea să împart nimic", zice ea. În casă nu face mai nimic, ci îi place să piardă vremea la câte un film de groază, cu o Cola şi cu un hamburger. "Îmi place să lenevesc", admite ea, fără a considera că asta ar fi o problemă.

Timpul liber, dacă nu merge cu fetele la film sau într-o cafenea, şi-l cheltuie la cumpărături. Dar, spre deosebire de prietene, la shopping o preferă pe mama. "Când eram mică plângeam până când îmi cumpăra pantofii pe care-i voiam", povesteşte Paula. Dar, pentru că până la urmă mama îi făcea toate poftele, şi-a propus ca pe viitor să se "revanşeze". Aşa că aşteaptă ziua în care o va răsfăţa şi ea, din banii câştigaţi ca ştiristă...


SEXI ŞI VORBĂREAŢĂ
Paula Pop
Vârstă: 17 ani
Ochi: Căprui
Zodie: Taur
Înălţime: 1.67 m
Greutate: 55 kg
Măsuri: 90-63-90
Hobby: muzică, limbi străine

Laviniu Kovacs

Fotografiile au fost făcute la: Digital Studio mic_3.jpg