Vrei să pariezi în Liga Campionilor? Mozzart Bet iti oferă cea mai mare cotă garantată pentru victoria lui Bayern şi a lui Chelsea. Compară cotele şi joacă-le. De asemenea poţi profita de Happy Monday Bonus în fiecare luni, accesând contul din platformă.

Bayern-PSG

Finala pandemică de anul trecut "se rejoacă" acum în faza sferturilor. Experienţa şi spiritul de echipă sunt atuurile bavarezilor, care au înregistrat incomparabil mai multe succese în elita fotbalului european decât parizienii, care de multe ori lasă impresia că sunt doar o adunătură de vedete plătite regeşte. Evident, meciul ar putea fi echilibrat, francezii având în lot nume mai sonore decât germanii, care nu pot conta pe Lewandowski, Gnabry, Costa, Hoffmann şi alţi trei jucători, dar specialiştii o dau favorită pe Bayern. La oaspeţi nu vor evolua, printre alţii, Icardi, Verratti şi Bernat.

Porto-Chelsea

Dintre toate cele opt echipe rămase în cursă pentru finala din 29 mai de la Istanbul, Porto şi Chelsea sunt cotate cu cele mai mici şanse. Dar, chiar şi aşa, una dintre ele va accede în semifinală, lucru la care nu ştim dacă se aşteptau în faza grupelor. Avem de-a face cu două formaţii ralativ apropiate valoric, care au mai câştigat trofeul (Porto în 1987 şi 2004, Chelsea în 2012) şi care mai au numitor comun – ambele au fost antrenate în trecut de Jose Mourinho. Astăzi e însă momentul duelului între Sergio Conceicao şi Thomas Tuchel. Având în vedere că echipa gazdă nu poate conta pe cinci jucători, balanţa înclină în favoarea albaştrilor londonezi.

(advertorial)