În pofida problemelor de ordin financiar cu care se confruntă, clubul orădean de fotbal FC Bihor caută în continuare soluţii pentru a-şi duce mai departe activitatea în parametri rezonabili.

În acest sens, luni, conducerea clubului din strada Iosif Vulcan a ajuns la o înţelegere cu conducerea clubului CS Oşorhei.

"Am discutat cu cei din cadrul conducerii clubului CS Oşorhei şi am ajuns la un acord să avem o înţelegere avantajoasă pentru cele două echipe. Astfel, noi vom împrumuta echipei din Oşorhei jucători tineri care nu vor prinde lotul echipei de liga a II-a şi vor putea evolua în liga a III-a. Ei, la rândul lor, au nevoie de jucători tineri, pentru că aşa prevede regulamentul competiţiilor", a declarat preşedintele clubului FC Bihor, Viorel Nemeş.

Într-o primă fază, FC Bihor va împrumuta CS Oşorhei, timp de 6 luni, trei tineri fotbalişti. Este vorba despre Adrian Petricău, Sebastian Borşa şi Coriolan Chiş.

Pe de altă parte, jucătorii Ember şi Cr. Andor se antrenează deja cu echipa FC Bihor şi în aceste zile urmează să semneze contractele de joc cu echipa orădeană de liga a II-a.

De asemenea, FC Bihor este în continuare în căutarea unui atacant şi speră în înţelegerea cu Gh. Popescu, de la Sânmartin.

"Sper ca cei din conducerea clubului CSC Sânmartin să ne înţeleagă şi să ni-l lase pe Popescu, pentru că am avea nevoie de el. Jucătorul şi-a dat acordul să vină la noi, însă conducerea clubului nu prea este de acord", a mai declarat preşedintele Viorel Nemeş.

Într-o altă ordine de idei, clubul orădean încearcă în continuare găsirea soluţiilor ca echipa să susţină un stagiu de pregătire centralizată în această iarnă, fiind foarte posibil începerea unui cantonament de joi în Băile 1 Mai.

La capitolul financiar o veste bună a venit pentru jucători, care zilele trecute şi-au primit şi partea de salarii rămasă restantă pentru luna octombrie, astfel că marea majoritate a fotbaliştilor mai au restanţe salariale aferente lunilor noiembrie şi decembrie.