Clubul FC Bihor Oradea anunţă că biletele de intrare la meciul din Cupa României, în care formaţia  bihoreană va întâlni echipa Dinamo Bucureşti, pe data de 3 noiembrie, se vor pune în vânzare de miercuri, 25 octombrie, cu începere de la ora 14, "atât online cât şi la casa de bilete de la Stadionul "Iuliu Bodola"".

Conform unui comunicat al clubului orădean, la fel ca la meciul cu FCSB, preţul unui bilet de intrare la meciul cu Dinamo va fi de 50 de lei, preţ unitar pentru toate categoriile de vârstă. "Din cauza cererilor mari şi a faptului că se estimează că tribunele vor fi pline, nu poate fi lăsată intrarea liberă pentru copii", mai precizează clubul.

Reamintim că FC Bihor are deja aproximativ 7 000 de abonaţi în acest sezon, astfel că pentru meciul cu Dinamo se vor scoate la vânzare în jur de 3.000 de bilete, ceea ce va face ca acestea să fie epuizate în câteva ore de la punerea lor în vânzare.

Reamintim că la meciul cu FCSB, cele 700 de bilete scoase la vânzare online de FC Bihor au fost epuizate în primul minut, în timp ce cele 2.300 de bilete puse în vânzare la casa de bilete a Stadionului Iuliu Bodola s-au epuizat în 2 ore şi 20 de minute.

Partida FC Bihor - Dinamo, care contează pentru etapa a II-a a Grupei C din Cupa României, se va desfăşura vineri, 3 noiembrie, cu începere de la ora 20:30.

Până atunci însă, în acest sfârşit de săptămână, sâmbătă, 21 octombrie, de la ora 15, FC Bihor va disputa ultimul joc din turul de campionat al Ligii a III-a, Seria a 8-a, în deplasare, pe terenul echipei Progresul Pecica.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!