FC Bihor a disputat miercuri după-amiază un joc şcoală în compania formaţiei de liga a V-a Sporting Lugaş, a cărui finanţator este vicepreşedintele Consiliului Judeţean, Dumitru Voloşeniuc.

Partida, desfăşurată la Stadionul Municipal "Iuliu Bodola", pe durata a două reprize, a câte 30 de minute fiecare s-a încheiat cu scorul de 2-0 în favoarea "roş-albaştrilor". Au marcat Bârză, în minutul 59, şi Bic, în minutul 60+1.

Antrenorul Stelian Farcău a utilizat o echipă formată din jucători care au evoluat mai puţin în campionat şi cei mai talentaţi juniori de la Centrele de Copii şi Juniori de la FC Bihor şi Liberty.

Echipa de start a FC Bihor a fost: Fildan - S. Matei, Petrache, Hering, Lupu - P. Achim, Danci, Bic, M. Popa - Dede Wanderson şi Malinic. În repriza a doua au mai intrat: Bacter, Bârză, Dumitrescu, Petroiu şi M. Pop.

La Sporting Lugaş în repriza a doua a intrat şi Dumitru Voloşeniuc, care a evoluat tocmai cu ocazia sărbătoririi onomasticii, prilej pentru organizatori de a-i ura "La mulţi ani!", inclusiv prin prezentarea grafică a noii tabele de marcaj.

De altfel, se ştie că vicepreşedintele CJ este un pasionat al fotbalului. Pe lângă faptul că finanţează echipa Sporting Lugaş, Voloşeniuc mai lasă din când în când costumul şi cravata pentru crampoane şi intră pe teren.

În meciul de pe Stadionul Municipal, el a urmărit prima repriză din tribună, după care s-a echipat, a intrat în pauză la încălzire pe teren, iar în repriza a doua, pe la jumătatea acesteia, a intrat în joc pe postul de vârf de atac. Cu toate kilogramele în plus, vicepreşedintele CJ Bihor a arătat că are calităţi, câteva preluări şi o pasă cu călcâiul făcând deliciul celor prezenţi.

Pe de altă parte, Dumitru Voloşeniuc este şi membru în AGA la FC Bihor, astfel că acum şi-a văzut visul cu ochii, cele două echipe în care este implicat evoluând într-un meci direct, care l-a avut chiar şi pe el pe teren.