Formaţia bihoreană şi-a reluat cu brio seria jocurilor amicale din această iarnă, învingând în deplasare revelaţia turului de campionat din Liga I, Gaz Metan Mediaş, cu scorul de 3-1. Pe lângă cele trei goluri marcate, bihorenilor le-au mai fost anulate alte trei.

Primul gol a fost înscris cu o lovitură de cap de Deaconescu, în urma unei lovituri de colţ executată de Chiş. În minutul 24 orădenii au făcut 2-0, printr-un şut la colţul lung al lui Cr. Cigan din interiorul careului. În fine, în minutul 77, Bîrză a înscris ultimul gol pentru elevii lui Gheorghe Ghiţ, după o combinaţie purtată cu Birtalan.

Pentru gazde a punctat Miclea, din lovitură de la 11 metri, în minutul 38.

Tehnicianul orădean a introdus de la început următoarea formulă: Fildan - Moraru, Muscă, Deaconescu,  Iuhas - Chiş, Coroian, Sorian, Florian - Mărkuş şi Cigan. În partea a doua au mai fost introduşi: Pogacsics - Ionescu, Hering, Danci, Petrache, Sulea, F. Pop, Ţoca, Bîrză şi Birtalan.

La gazde, antrenorul Cristi Pustai a folosit o combinată între prima şi a doua echipă, începând cu cinci dintre titularii din turul de campionat.

La final, Gheorghe Ghiţ a declarat: "A fost un joc bun pentru noi, în care, pe lângă cele trei goluri înscrise şi cele trei anulate, am mai ratat şi alte ocazii. Am făcut un joc ofensiv bun pentru acest nivel al pregătirii. Aspectele pozitive au fost mai numeroase decât cele negative în partida noastră de astăzi".

Următoarea partidă pentru bihoreni va avea loc sâmbătă, de la ora 14, la Cluj, pe terenul echipei campioane, CFR.