Pentru că meciul cu U Cluj, din etapa de sâmbătă, a fost amânat, urmând să fie reprogramat, FC Bihor a susţinut vineri un meci amical în compania colegei de serie FC Silvania Şimleul Silvaniei. În prima repriză jocul a fost echilibrat chiar dacă orădenii au dominat teritorial, iar după 45 de minute, scorul a fost 0-0.

În repriza secundă, Bihorul a reuşit să se impună atât pe baza unui joc bun cât şi datorită gafelor de tot felul făcute de apărarea sălăjenilor. Elek a reuşit să deschidă scorul în debutul reprizei secunde, când a interceptat, şi după un dribling în faţa portarului advers a marcat în poarta goală. În minutul 75 Benţe a marcat pentru 2-0, în urma unei pase cu capul venite de la Cristian Luca, acesta din urmă reuşind să stabilească scorul final: 3-0, în ultimul minut de joc tot cu o reluare cu capul.

FC Bihor a evoluat în formula: Fildan - Letan, Muscă, Tînc, Tegzeş - Filip, Bundea - Chiş, Coroian, Iambor - Elek. Au mai jucat: Bonta - Fl. Pop, Sorian, Danci, Achim, Balla, Pocian, Benţe şi Cr. Luca.