Partida dintre FC Bihor şi Unirea Floreşti, de vineri după amiază, a avut caracter amical şi s-a desfăşurat pentru a da posibilitatea jucătorilor celor două formaţii să joace şi-n acest weekend, având în vedere că în campionat ambele aveau liber.

După ce au controlat meciul autoritar, orădenii au câştigat la limită partida, cu 1-0, printr-un gol reuşit în prima repriză, în minutul 30, de Danci, care a finalizat cu un şut pe jos din 14 metri, la colţul lung.

Antrenorul Gheorghe Ghiţ a început în formula: Fildan - Moraru, Oltean, Deaconescu, Lupu - Chiş, Danci, Birtalan - Cigan, Mărkuş, Florean. În repriza a doua au mai intrat: Fl. Pop, Sorian, Iuhas, Selagea, Ţoca, Petrache şi Hering.

Unirea Floreşti, echipă antrenată de Alpar Meszaros, a început, la rându-i, în următoarea formulă: Moldovan - N. Oltean, Cocoară, Căian, M. Pop - Mănăşturean, Ghenţe, Copandi, B. Cristea - Morar, V. Pop. Au mai intrat: Mocean, Mîndruşcă, Sergiu Şerban şi Balmoş.

Din păcate orădenii nu s-au prea înghesuit să asiste la meciul de la Stadionul Municipal Iuliu Bodola, fiind vândute doar 104 bilete. Fondurile strânse de pe urma jocului au fost donate antrenorului Gergely Alexandru, afectat de grave probleme de sănătate, care a urmărit partida de pe marginea terenului.