Formaţia orădeană de fotbal FC Bihor s-a impus joi seară în cel de-al doilea joc pe care l-a disputat în cantonamentul din Italia de la Brescia. Fotbaliştii bihoreni au câştigat cu 1-0 (1-0) meciul susţinut în compania echipei din Serie C1 din campionatul italian Spal.

Unicul gol al confruntării l-a reuşit atacantul Adrian Mărkuş, cel care a înscris cu 4 minute înainte de finalul primului mitan, în minutul 41.

A fost o partidă la discreţia orădenilor, care au controlat jocul şi pe lângă golul marcat în minutul 41 şi-au mai creat şi alte câteva situaţii de a înscrie, ratate însă.

În minutul 41 Chiş i-a trimis o pasă pe culoar lui Mărkuş, care a scăpat singur cu portarul advers şi a trimis pe lângă acesta în plasa porţii formaţiei italiene.

De la început antrenorul Gheorghe Ghiţ a trimis în teren echipa: Fildan - Oltean, Muscă, Petrache, Moraru - Chiş, Coroian, Sorian, Florean - Mărkuş şi Bârză. Pe parcurs au mai fost introduşi şi jucătorii: Deaconescu, Lupu, Diarra, M. Popa, P. Achim, Sfârlea şi Birtalan.

În următoarea dispută din cantonamentul italian, FC Bihor va întâlni sâmbătă, de la ora 18, echipa de Serie D Colognese Calcio.