FC Bihor Oradea a câştigat sâmbătă cu 4-1 primul joc amical pe care l-a disputat în această vară. Echipa orădeană a întâlnit, la Stadionul Iuliu Bodola, formaţia Bihorul Beiuş, pe care a învins-o la o diferenţă de 3 goluri, după ce şi la pauză conducea cu 3-0.

Meciul a fost la discreţia gazdelor, care au marcat prin Cigan, Andor, Novak şi Magda.

Antrenorul Gheorghe Slilaghi a început jocul în formula Fila – S. Matei, Mintaş, Ţoca, Chira, Arsene – Novak - Haş, Ember, Andor-Cigan. În repriza a doua tehnicianul i-a mai introdus pe Kiraly – Tocuţ, R. Bogdan, Pereira, Remeş, Lorincz, Magda, Şereş, Negrea, Sas.

„Sunt mulţumit de joc, în special de prima repriză. Am întâlnit o echipă bună de liga a patra, care se va bate la promovare anul acesta. Relaţiile noastre de joc se încheagă, însă, mai avem nevoie şi de alte jocuri de verificare pentru a progresa”, a declarat la finalul jocului antrenorul FC Bihor.

Tehnicianul echipei orădene conduce antrenamentele din această vară la stadionul Iuliu Bodola începând cu data de 13 iulie, iar în prezent are la antrenamente 38 de jucători. Aceştia provin atât de la FC Bihor, cât şi de la desfiinţata CSC Sânmartin, de la LPS Bihorul. În probe sunt şi doi brazilieni aduşi de un impresar, Pereira şi Da Silva. Ultimul, care este vârf de atac şi ale cărei calităţi au fost remarcate de antrenorul Silaghi, nu a putut evoua în jocul de sâmbătă, el fiind accidentat.

În următorul joc de verificare, FC Bihor va întoarce vizita formaţiei din Beiuş miercuri, de la ora 11.