Echipa orădeană de fotbal şi-a continuat parcursul bun al meciurilor amicale pe care le susţine în cantonamentul din Ungaria, la Debrecen. Sâmbătă, elevii antrenorului Gheorghe Ghiţ au întâlnit echipa Ujpest Budapesta, formaţie pe care au reuşit să o învingă cu scorul de 2-1, după ce la pauză o conduceau cu 1-0.

Şi de data aceasta, atacantul Adrian Mărkuş a fost golgheterul echipei, prin cele două reuşite, din minutele 12 şi 52. Primul gol a survenit ca urmare a unei lovituri de colţ executată de Cătălin Chiş, iar cel de-al doilea a fost înscris după o pasă filtrantă a lui Florean.

Golul formaţiei maghiare a fost marcat în partea a doua, în minutul 70, dintr-o lovitură de la 11 metri. Tot în partea a doua, însă, FC Bihor a trecut pe lângă majorarea scorului, după ce noile "achiziţii" Cristian Cigan şi Cosmin Iuhas au trimis mingea în bară.

Tehnicianul Gheorghe Ghiţ a început partida în formula: Pogacsics - Moraru, Deaconescu, Muscă, Lupu - Danci, Chiş, Coroian - Florean, Markuş şi Bârză. În partea a doua, antrenorul orădean a rulat întreg lotul avut la dispoziţie, pe teren intrând Fildan, Stroescu - Oltean, Sorian, Hadji, Ionescu, Ţoca, Iuhas, M. Popa, Petrache, Sulea, F. Pop, Hering, Achim, Cr. Cigan şi Birtalan.

Următorul meci, şi ultimul din cantonamentul de la Debrecen pentru FC Bihor, se va desfăşura miercuri, 2 februarie, cu începere de la ora 12, în compania formaţiei Gloria Arad.