Fotbaliştii de la FC Bihor au susţinut sâmbătă primul joc amical din perioada pregătirilor de iarnă. Întrucât gazonul Stadionului Municipal Iuliu Bodola este în refacere, după ce a fost folosit în exces în ultimele luni ale anului trecut, când şi cei de la UTA şi-au susţinut mai multe jocuri aici, dar un meci au avut şi cei de la Pecica, orădenii au programate toate duelurile de verificare din această perioadă în deplasare.

În prima confruntare, FC Bihor s-a deplasat la Cluj Napoca, unde a întâlnit echipa de ligă secundă Unirea Dej.

Meciul s-a desfăşurat pe un teren sintetic, iar jucătorii echipei din judeţul Cluj s-au impus la limită, cu scorul de 2-1, după ce şi la pauză conduceau cu 1-0.

Formaţia Unirea Dej a deschis scorul în minutul 27, când Alexandru Dulca a marcat cu un voleu de la 12 metri.

În partea a doua, în minutul 68, Ciprian Călugăr a fost faultat în careu, iar centralul a indicat lovitură de la 11 metri. A executat acelaşi Alexandru Dulca şi a urcat scorul la 2-0.

Nu a trecut mult timp şi în minutul 70, noua achiziţie a roş-albaştrilor, Sergiu Ciocan, a redus din handicap, cu o execuție de la 17 metri, după o combinaţie cu Tincău.

„A fost un test util pentru noi, un test în care ne-am cântărit puterea şi calitatea cu un adversar de liga a II-a. Aşa cum facem în perioada aceasta, am urmărit omogenizarea şi să dăm minute egale tuturor jucătorilor. Cred că am făcut-o destul de bine, chiar dacă în prima repriză adversarii au înscris un gol, printr-o lipsă de concentrare, prin zona centrală. În a doua repriză am intrat cu o cu totul altă echipă şi jocul a fost altfel, am pus stăpânire aproape pe întrega durată a reprizei. Am avut o posesie bună, ne-am creat ocazii, am avut destule momente bune în jumătatea adversă, am şi înscris, chiar dacă am şi luat un gol, după un ofsaid. Dar asta este, oricum a fost un joc amical. Una peste alta, eu zic că am făcut o partidă mulţumitoare, ţinând cont că suntem şi în perioada de acumulare şi nu pot decât să îi evidenţiez şi pe băieţi, pentru că au depus un efort consistent”, a declarat, după partidă, antrenorul echipei FC Bihor, Florin Farcaş.

În următoarea partidă amicală, FC Bihor va întâlni o altă echipă de ligă secundă, pe Corvinul Hunedoara. Meciul va avea loc miercuri, 31 ianuarie, cu începere de la ora 12, la Simeria.


Unirea Dej – FC Bihor Oradea 2-1 (1-0)

Au marcat: Al. Dulca (min. 27 şi 68 din penalty) / Sg. Ciocan (min. 70)

Unirea Dej: R. Pop - Pruteanu, Kereki, D. Pop, Telcean, Șuteu, Chira, Al. Militaru, Al. Dulca, Golda, Blaj. În repriza a doua, au mai evoluat: Roș, V. Stancovici, Ad. Pop, Ciuciulete, Bîrnoi, Fulga şi Călugăr.

FC Bihor Oradea – în prima repriză: S. Bob – Tamas Paublusztig, Gîsă, Ioviţă, Stoian – Calugher, Cherman, Vînău – Gunie, M. Hosu (min. 30 Sg. Jurj) şi Fl. Chitaş.

FC Bihor Oradea – în repriza a doua: Pânzariu – C. Jurj, R. Farcaş, Bactăr, Gagyi (min. 60 Sorian) - A. Moga, B. Vasile, I. Tănase – Sg. Ciocan, Sg. Jurj (min. 75 Tincău) şi I. Ban.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!