Fotbaliştii de la FC Bihor au cedat la limită, cu scorul de 2-3, jocul amical pe care l-au susţinut sâmbătă pe Cluj Arena, în compania liderului Superligii Naţionale, U Cluj Napoca.

Jocul, care s-a desfăşurat fără spectatori, a reprezentat un test util pentru cele două combatante, care fac parte din eşaloane diferite.

Răsturnări de scor

Prima repriză a fost dominată de gazde, echipa de pe primul loc în prima ligă conducând la pauză cu scorul de 1-0, după ce Tchassem a marcat în minutul 22.

În repriza a doua, în doar două minute, jucătorii formaţiei roş-albastre au întors scorul, după ce Gelu Adrian Gitye a restabilit egalitatea în minutul 54, iar în minutul 56 atacantul Luca Tincău, intrat în partea a doua a jocului, a înscris pentru 2-1 în favoarea echipei bihorene.

În minutul 68, formaţia clujeană a restabilit egalitatea, după ce acelaşi jucător care a înscris în prima repriză, Tchassem, a marcat şi de această dată.

Scorul final l-a reuşit un alt jucător al gazdelor, Ovidiu Popescu, fostul jucător al FCSB-ului reuşind să puncteze în minutul 85.

De notat că, dacă în prima repriză gazdele au dominat jocul, în partea a doua, orădenii au avut cele mai multe ocazii.

Antrenorul Gustavo Aragolaza a început jocul cu: Ionuţ Rus – Călin Jurj, Deniz Giafer, Alex Băican, Ionuţ Ban – Răzvan Gunie, David Sala – Robert Curescu, Andrei Moga (cpt.), Adrian Gîdea – Andreas Chiriţoiu.

Tânărul Andrei Moga - căpitan

Se remarcă astfel faptul că cel care a purtat banderola de căpitan la echipă la acest meci a fost tânărul Andrei Moga, cel care continuă premierile. După ce la jocul trecut din campionat, cu FC U Craiova, a marcat primul gol în Liga a II-a, de această dată el a fost desemnat căpitan de echipă în premieră la FC Bihor.

El devine, astfel, cel de-al treilea jucător care a purtat banderola de căpitan de echipă în acest sezon de la roş-abaştrii, după Ioan Hora şi Ioan Filip. Toţi cei trei căpitani sunt bihoreni.

La primul meci

Şi după pauză s-au produs câteva premiere în echipa orădeană. Astfel, portarul Arsenie Mocan şi fundaşul Denis Szebeni au debutat cu acest prilej în formaţia roş-albastră.

Ei sunt doi tineri talentaţi fotbalişti ai Centrului de Copii şi Juniori de la FC Bihor, ambii născuţi în anul 2008 şi componenţi ai formaţiei de juniori U17, condusă de antrenorul Adrian Sorin Todea, echipă care domină seria din care face parte în cadrul Campionatului Naţional.

Pentru FC Bihor în repriza a doua au mai jucat sâmbătă pe Cluj Arena portarii Radu Bob şi Arsene Mocan, şi jucătorii de câmp Loren Ioviţă, Denis Szebeni, Ioan Filip, Ricardo Farcaş, Gelu Adrian Gitye, Albert Stahl, Luca Tincău şi Sergiu Jurj.

Iată şi echipa aliniată de antrenorul Ioan Ovidiu Sabău pentru U Cluj: Gorcea - Oancea, Mitrea, Van der Werff (min. 80 Lambru), Lasure, Simion (min. 65 Tchassem), Ov. Bic (min. 46 Ov. Popescu), Nistor (min. 46 Codrea), Tchassem (min. 46 Oaidă), Berto şi Thiam.

Pentru formaţia orădeană de fotbal va urma acum jocul din campionat cu liderul Ligii a II-a, echipa Csikszereda Miercurea Ciuc, meci care va avea loc duminică, 20 octombrie, cu începere de la ora 11:30, la Stadionul Iuliu Bodola.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!