Mulţi s-au declarat neîncrezători auzind declaraţiile tehnicianului Gheorghe Ghiţ de joi, care spunea că merge la Turda cu gândul de a obţine trei puncte pentru FC Bihor. Şi totuşi, tânărul antrenor ştia el ce ştia, căci orădenii au îngenunchiat Arieşul, cu 2-0.

Meciul a debutat în nota de dominare a Bihorului, care a şi reuşit deschiderea scorului în minutul 17. Florean a primit o pasă de la Diaconescu, a pătruns în careu şi a înscris cu un şut imbatabil, peste portarul Pampea.

Din minutul 61, gazdele au rămas în 10 oameni, după eliminarea lui Timar, fapt ce a uşurat sarcina băieţilor lui Ghiţ. În minutul 62, orădenii au stabilit scorul final, prin Markus, care a reluat cu capul în plasă o centrare din lovitură liberă executată de Cătălin Chiş.

Florean şi Markus, autorii golurilor, împreună cu Mădălin Popa, alt jucător de la FC bihor, nu s-au mai întors, după meci, la Oradea cu echipa. Ei au plecat la convocarea lotului naţional de juniori Under 18, echipă antrenată de Lucian Burchel, pentru meciul cu meciul amical cu Naţionala Moldovei, ce va avea loc la mijlocul săptămânii viitoare.


Arieşul Turda - FC Bihor 0-2 (0-1)

Au marcat: Florean 17, Markus 62

Arieşul: Pampea - Tîrcă, Bier, Timar, Văsâie - Curtuiuş, Moraru (52 Cosma) Ghenţi, - Şaim, C. Bucur - Cucuruzan (73 Mariş). Antrenor: Marcel Rusu şi Viorel Pintilie

FC Bihor: Fildan - Toc, Muscă, Oltean, Tegzeş - Chiş, Sorian (64 Danci), Deaconescu - Florean, Bârză (56 Fl. Pop), Markus (71 Petrache).

Eliminat: Timar 61

Arbitru: Emil Voicu (Bacău); Asistenţi: Daniel Ciocănea (Sibiu) şi Ferencz Tunyogi (Zalău)


Liga II, Seria II, Etapa 1, rezultate:

FC Argeş Piteşti - FC UTA Arad 0-1
ACU Arad - ACSMU Politehnica Iaşi 1-0
Voinţa Sibiu - Dacia Mioveni 0-0
Arieşul Turda - FC Bihor Oradea 0-2
Gaz Metan CFR Craiova - CSM Râmnicu Vâlcea 2-0
Petrolul Ploieşti - Minerul Lupeni 4-0
Mureşul Deva - FC Silvania Şimleu Silvaniei 3-0
ALRO Slatina - Unirea Alba Iulia 0-1