Formaţia orădeană de fotbal FC Bihor a fost învinsă sâmbătă în deplasare la Sibiu în etapa a XI-a a seriei vestice din liga a doua, de echipa locală Voinţa, cu scorul de 1-0.
Unicul gol al partidei a fost marcat în penultimul minut al primei reprize, când Ciprian Străuţ l-a surprins pe portarul oaspeţilor, Andrei Popescu, cu un şut de la 18 metri.

Meciul a fost slab din punct de vedere tehnico-tactic şi, pe lângă faptul că a avut doar o singură reuşită, şi acţiunile la cele două porţi au lipsit. FC Bihor a evoluat şters în prima parte şi abia în partea a doua a reprizei secunde a avut o tentativă de adomina, când a alergat după egalare.

Cum golul egalizator al oaspeţilor nu a mai venit, echipa orădeană a pierdut şi al patrulea joc din actuala ediţie de campionat şi s-a îndepărtat de obiectivul propus, promovarea, rămânând cu 12 puncte, la tot atâtea puncte diferenţă faţă de liderul clasamentului Corona Braşov.

În meciul de la Sibiu, antrenorul Claudiu Niculescu a trimis în teren echipa: A.Popescu - Zanardini, Oltean, Lupu, Fl.Pop - Coroian, Selagea (min.46 Voiculeţ), Sorian (min.65 M.Popa), Bic - Mărkuş (min 73 Hadăr) şi Sulea.

După primele 4 jocuri ale etapei a XI-a, FC Bihor îşi păstrează poziţia a şaptea a clasamentului, cu 12 puncte.

În celelalte partide, CSM Râmnicu Vâlcea a dispus, pe teren propriu, de Unirea Alba Iulia cu scorul de 3-2, Damila Măciuca a învins FC Olt cu 2-0, iar la Sânmartin Luceafărul Felix şi Corona Braşov au remizat cu 2-2, iar în derbyul etapei, ACS Poli a învins în deplasare FCM Târgu Mureş cu scorul de 2-1.

Ultima partidă a etapei este programată sâmbătă de la ora 19, la Piteşti între FC Argeş şi CS Mioveni.


Clasament:

1. Corona Braşov, 24 p
2. ACS Poli, 20 p
3. Damila Măciuca, 20 p
4. UTA, 16 p
5. FCM Tg Mureş, 16 p
6. CS Mioveni, 13 p
7. FC Bihor, 12 p
8. FC Luceafărul Felix, 11 p