Echipa orădeană de fotbal FC Bihor a ratat obţinerea victoriei sâmbătă, la Rm. Vâlcea, în cadrul etapei a VII-a din seria vestică a ligii a II-a. După ce a dominat jocul şi a irosit cu seninătate câteva ocazii clare, formaţia orădeană, care conducea din minutul 57, s-a văzut egalată în prelungiri, contrar cursului jocului, şi astfel a încheiat cu 1-1 un joc pe care ar fi meritat să-l câştige.

În minutul 7, CSM a avut prima ocazie, C. Stoica a deviat cu călcâiul puţin pe lângă poartă. În replică însă, în minutul 16 Sulea a scăpat singur spre poarta lui Tufişi, dar Eremia a intervenit salvator.

Trei minute mai târziu, FC Bihor a avut o ocazie imensă. Florean a centrat de pe stânga şi Mărkuş, singur în 6 metri, a reluat cu capul pe lângă poartă

În minutul 25, formaţia orădeană a trecut iarăşi pe lângă deschiderea scorului, prin acelaşi jucător, Adrian Mărkus, care a tras din careu, dar Tufişi a deviat. În penultimul minut al primei reprize, din nou atacantul Mărkuş a scăpat singur cu portarul Tufişi, l-a driblat pe acesta, dar a tras slab şi nu a reuşit să înscrie.

În partea a doua, echipa bihoreană a fost şi mai determinată, iar acest lucru s-a reflectat şi pe tabela de marcaj în minutul 57, când Selagea a înscris cu un şut plasat din colţul careului mic.

Pe final, în minutul 83, FC Bihor putea urca scorul la 2-0, însă Voiculeţ, scăpat singur cu Tufişi, a lobat peste acesta, dar şi peste poartă.

Din păcate însă, în ultimul minut al prelungirilor, contrar cursului jocului, în minutul 90+4, gazdele au executat o lovitură liberă, mingea a ricoşat la I. Popescu care a înscris cu un şut puternic sub transversală.

FC Bihor a pierdut astfel două puncte importante, care i-au fost la îndemână şi care pot conta mult în economia finală a clasamentului.

"Este o situaţie enervantă, când nu mai ai ce să spui. După ce am controlat jocul şi am irosit 7-8 ocazii clare, pe final, chiar în ultimul minut al prelungirilor, am luat gol şi am ratat victoria. Suntem foarte supăraţi, dar acesta este fotbalul... Echipa mea a jucat foarte bine, şi-a creat multe ocazii, dar din păcate am ratat victoria. Trebuie acum să ne ridicăm şi să mergem mai departe, fiindcă ne aşteaptă sâmbătă un meci important, pe care trebuie să-l câştigăm", a declarat, după partidă, antrenorul orădenilor, Claudiu Niculescu.

În urma partidei de sâmbătă, FC Bihor ocupă locul 5 în clasament.

Tehnicianul echipei orădene a utilizat la Rm. Vâlcea următoarea formulă de joc: Pogacsics - S. Oltean (cpt.), Petrache, Ţânc, Fl. Pop - A. Coroian - Florean, Selagea (min. 79 M. Popa), Sorian, Sulea (min. 89 Kordujiev) - Mărkuş (min. 82 Voiculeţ).