Formaţia orădeană de fotbal FC Bihor a disputat miercuri, pe terenul sintetic al stadionului Liberty din Salonta, cel de-al doilea joc amical din această iarnă, în compania echipei arădene de liga a III-a CS Vladimirescu.

La capătul unui joc în care antrenorul Stelian Farcău a utilizat două formule de echipă diferite, orădenii s-au impus cu scorul de 2-1, după ce la pauză conduceau cu 1-0.

Cel care a deschis scorul a fost Florin Pop, în minutul 28, pentru ca după pauză, la 5 minute de la reluare, Birtalan să-l majoreze, după ce cu două minute mai devreme Coroian a ratat o lovitură de la 11 metri.

Golul de onoare al ambiţioasei echipe din judeţul Arad l-a reuşit Homorogan, în minutul 77.

În prima repriză antrenorul Stelian Farcău a utilizat următoarea formulă de joc: Mauro Boerchio - Ionescu, Oltean, Deaconescu, Hering (min. 37 V. Petricău) - Danci, Selagea, Moise (min. 37 Sulea), Bic - Sorian, Fl. Pop.

În primul mitan, poarta echipei orădeane a fost apărată de italianul Mauro Boerchio, adus în probe în aceste zile, de la echipa Bari.

În partea secundă pentru FC Bihor au evoluat: Fildan - Moraru, Matei (min. 62 Bacter), Muscă, Lupu - Coroian, M. Popa, Bârză, Sfârlea - Birtalan, Sulea.

Mulţumit, în general de prestaţia elevilor săi, mai puţin de faptul că au primit gol, tehnicianul Stelian Farcău a declarat: "A fost un joc de căutări. Am folosit două echipe echilibrate, ca şi la jocul precedent. A fost un meci pe care l-am avut la dispoziţie, aş fi vrut doar să nu luăm gol. Acesta e singurul lucru care m-a nemulţumit, de altfel".

Sâmbătă, FC Bihor va disputa, tot la Salonta, cu începere de la ora 11, un triunghiular, la care vor mai participa echipele Unirea Valea lui Mihai şi Gloria Arad. Fiecare partidă va dura câte 60 de minute.

Fotografii de la meci, pe site-ul oficial al clubului, www.fcbihor.ro