Formația orădeană de fotbal FC Bihor a debutat cu o victorie clară în jocurile amicale din stagiul de pregătire din această iarnă.

Marți, pe terenul sintetic de la Stadionul Tineretului din Oradea, „roș-albaștrii" au întâlnit echipa de liga a IV-a FC Hidișelul de Sus, pe care a întrecut-o cu scorul de 4-0, după ce la pauză conducea cu 1-0.

A fost un joc bun, animat, pentru ambele echipe, aflate la începutul seriei partidelor amicale.

Primul gol al disputei l-a reușit în minutul 32 R. Lukacs, care a finalizat din patru metri, o centrare venită de pe dreapta de la Mihuț.

În repriza a doua s-au înscris celelalte trei goluri. Mai întâi, în minutul 58, după o diagonală a lui Letan, de pe partea dreaptă, Hadăr, intrat la pauză, a câștigat duelul cu Pocian și a finalizat în colțul lung al porți adverse.

Apoi, în minutul 69, Ovidiu Bic a avut o incursiune în careu și a șutat pe jos, în dreapta portarului.

În fine, cel de-al patrulea gol, l-a înscris I. Ban, în minutul 83, tot cu un șut pe jos.

Antrenorul echipei FC Bihor, Alexandru Pelici, a trimis în teren în prima repriză următoarea echipă: Sălăjan - Mihuț, Mintaș, Fl. Lazăr, A. Achim (min. 38 R. Lupu) - S. Ianc (min. 38 Fl. Pop), Haș, Străuț, Zs. Lukacs (min. 38 Ov. Bic) - Sorian - R. Lukacs.

În repriza a doua, pentru orădeni au evoluat: Fildan - Letan, Pascariu, Bactăr, R. Lupu (min. 86 Lorincz) - Fl. Pop (min. 76 I. Ban), M. Popa, M. Stancu, Ov. Bic (min. 70 I. Cuc) - S. Ianc (min. 67 Nichita) - Hadăr.

De partea cealaltă, pentru echipa din Hidișel au jucat: Barabaș - Bulz, Pocian, Ciuciu, Giura - Fărcuța (min. 76 Beudean), Lupuț (min. 61 Cozac, min. 79 Filip), Țepele (min. 62 Sundas), Briciu (min. 56 Puie) - Z. Bundea (min. 72 Ţărău) și D. Cuc (min. 70 Lascu)

„A fost un antrenament bun și nu neapărat un joc de pregătire foarte, foarte bun, pentru că nu a fost pe un teren de dimensiuni normale, dar a fost un antrenament foarte bun. Mă bucur că am reușit să pășim cu dreptul în jocuri", a declarat, după joc, antrenorul principal al FC Bihorului, Alexandru Pelici.

În următorul meci, FC Bihor va evolua vineri, în ultima zi de cantonament, în compania unei alte echipe de ligă a IV-a, Crișul Sântandrei. Meciul va avea loc la Salonta, cu începere de la ora 11.