În prima partidă pe care a disputat-o în stagiul de pregătire din Ungaria, de la Debrecen, formaţia orădeană FC Bihor a învins miercuri echipa locală, DVSC Debrecen, campioana Ungariei, cu scorul de 4-2, după ce la pauză se consemna rezultat de egalitate, scor 1-1.

Antrenorul Gheorghe Ghiţ a folosit aproape tot lotul de jucători avut la dispoziţie, trimiţând în teren două formaţii distincte în cele două reprize. În primul mitan, golul orădenilor a fost reuşit de Bârză, care a marcat în minutul 25, pentru ca în partea a doua să-şi intre în rol golgheterul echipei şi al seriei secunde din Liga a II-a, Adrian Mărkuş, cel care a reuşit cu DVSC o triplă, înscriind în minutele 50, 60 şi 65.

De la începutul jocului, tehnicianul orădean i-a trimis în teren pe: Fildan - Moraru, Oltean, Muscă, Lupu - Chiş, Coroian, Sorian, Florean - Hadji, Bârză.

În partea a doua, echipa folosită de Gheorghe Ghiţ a fost: Stroescu - Ionescu, Ţoca, Deaconescu, Iuhas - Danci, M.Popa, Petrache - Sulea, Mărkuş, Fl. Pop.
Pe parcurs au mai fost trimişi în teren: Hering, Achim şi Birtalan.

Atacantul Cristian Cigan, care chiar miercuri a parafat înţelegerea cu FC Bihor pe o perioadă de şase luni, cu drept de prelungire, a fost menajat în primul joc.

Antrenorul şi conducerea clubului orădean s-au arătat mulţumiţi de prestaţia echipei, catalogând-o drept "o evoluţie utilă la început de pregătiri".

Cel de-al doilea joc al bihorenilor în cantonamentul de la Debrecen este programat sâmbătă, de la ora 17, în compania formaţiei Ujpest Budapesta.

Până atunci, însă, joia aceasta este aşteptat să se alăture echipei portarul maghiar Pogacsics Krisztian, de la formaţia Zalaegerszeg, care urmează a fi testat în perspectiva unui eventual transfer.