După ce s-a pregătit mai multe săptămâni cu echipa, participând şi la primele trei jocuri de verificare, tânărul mijlocaş Marius Vlad s-a înţeles cu conducerea clubului FC Bihor, parafând un contract de joc valabil pentru două sezoane.

Astfel, Marius Vlad, care este vâlcean şi are mai puţin de 20 de ani, a devenit jucătorul echipei orădene cu acte în regulă, fapt care îl mulţumeşte pe antrenorul Alexandru Pelici. Tehnicianul şi-l dorea mult la echipă pe tânărul mijlocaş, mai cu seamă că în campionat orice formaţie de liga a II-a trebuie să trimită în teren cel puţin doi jucători mai tineri de 21 de ani.

Pe de altă parte, conducerea clubului FC Bihor îl aşteaptă încă la echipă pe mijlocaşul Florin Pop.

În ceea ce priveşte meciul amical de sâmbătă, 9 august, de la Stadionul Iuliu Bodola, pe care FC Bihor îl va disputa în compania echipei Olimpia Satu Mare, acesta va debuta de la ora 11.

"Ne bucurăm că în aceste prime jocuri de verificare tinerii fundaşi centrali Bactăr şi Ţoca s-au prezentat destul de bine, ceea ce e încurajator pentru noi în privinţa acoperirii tuturor posturilor din compartimentul defensiv. Pe de altă parte, avem 8 juniori convocaţi la trialurile pentru loturile naţionale de juniori, şi aşteptăm acum să vedem câţi dintre ei vor fi selectaţi pentru următoarele acţiuni", a declarat, după primele trei jocuri de verificare, preşedintele FC Bihor, Viorel Nemeş.