După ce a remizat, pe teren propriu, în compania UTA, formaţia orădeană de fotbal FC Bihor îşi îndreaptă acum atenţia asupra jocului de sâmbătă de la Piteşti, unde fotbaliştii bihoreni vor întâlni echipa locală FC Argeş, în cadrul celei de-a 26-a etape a ligii secunde. De altfel, echipa orădeană, în frunte cu staff-ul tehnic şi administrativ, a plecat încă de joi după amiază, după antrenament, înspre Piteşti, pentru a-şi spori şansele să se întoarcă cu un rezultat pozitiv.

Dezamăgirea semieşecului de miercuri cu UTA se mai resimte, dar având în vedere evoluţia din acest retur din deplasare a jucătorilor orădeni, aceştia sunt încrezători într-un rezultat bun şi la Piteşti. "Mergem după puncte la FC Argeş", a declarat Gheorghe Ghiţ înaintea deplasării, conştient fiind, totodată, că nu îl aşteaptă un joc deloc accesibil.

FC Argeş va veni la această întâlnire după o înfrângere la scor de neprezentare pe terenul conjudeţenei CS Mioveni şi, aflată în partea inferioară a clasamentului, îşi propune să nu mai facă paşi greşiţi, mai cu seamă în întâlnirile de pe teren propriu, fiindcă asta ar putea-o costa foarte mult în economia finală a clasamentului.

Înaintea disputei, antrenorul orădean nu se confruntă cu probleme de efectiv, toţi jucătorii fiind valizi, după revenirea lui Coroian şi a lui Bârză. "Vreau să continuăm parcursul bun al meciurilor din deplasare şi să obţinem trei puncte la FC Argeş. Chiar dacă vom avea o deplasare lungă, sper să facem un joc bun şi să câştigăm. Venim după semieşecul cu UTA, dar de această dată vom evolua în deplasare, unde, de obicei, facem jocuri foarte bune şi sper să obţinem un rezultat pozitiv. Orice punct în această luptă pentru promovare este foarte important, noi sperăm să obţinem cât mai multe şi la sfârşitul campionatului să ocupăm unul dintre primele două locuri. Acest campionat se va juca până în ultima etapă", a ţinut să precizeze Gheorghe Ghiţ.

Meciul dintre FC Argeş şi FC Bihor, programat sâmbătă, de la ora 11, pe stadionul "Nicolae Dobrin" din Piteşti, va fi arbitrat la centru de Adrian Stănescu din Popeşti Leordeni (Ilfov), la cele două tuşe urmând a fi asistenţii Szabo Gero din Cluj şi Gabriel Dan din Timişoara.

Etapa a 26-a programează în acest weekend şi două jocuri în care contracandidatele la promovare ale orădenilor se vor întâlni între ele, FC Bihor putând profita şi de pe urma acestei conjuncturi.

Astfel, sâmbătă, de la ora 14, Petrolul Ploieşti, ocupanta poziţiei secunde a clasamentului, va primi la Strejnic, vizita sibienilor de la Voinţa, iar duminică, de la ora 12, la Slatina, echipa locală Alro o va avea ca adversară pe CS Mioveni, ocupanta poziţiei a III-a. Pentru bihoreni un rezultat de egalitate ar fi ideal în ambele confruntări.


Programul etapei din weekend din Seria a II-a a Ligii a II-a la fotbal:

etapa 27.jpg


Clasament:

clasament 6.05.jpg