Atmosferă incendiară, miercuri seară, la Stadionul Iuliu Bodola din Oradea. Peste 10.000 de spectatori s-au strâns la meciul anului, dintre FC Bihor și FCSB, din play off-ul Cupei României.

Încă înainte de ora 19, traficul în tot cartierul Rogerius era îngreunat, iar în zona stadionului nu găseai niciun loc de parcare.

De altfel, inclusiv autocarul echipei bucureștene și-a făcut cu greu loc din cauza traficului aglomerat spre stadion.

La toate porțile de acces au fost cozi imense, cu mult timp înainte de începerea meciului, în anumite momente creându-se îmbulzeală.

Jucătorii bihoreni și-au făcut apariția pe stadion în jurul orei 20.20, pentru încălzire, în aplauzele miilor de spectatori.

În jurul orei 20.25, au intrat și jucătorii de la FCSB, în huiduielile suporterilor bihoreni.

Primul 11 al orădenilor este: Pânzariu, Paublusztig, Sergiu Jurj, Joviță, Dorian, Fărcaș, Gunie, Ban, Bactăr, Călin Jurj, Vasile.

FCSB a început jocul cu Vlad, Crețu, Haruț, Popescu, Miculescu, Gogescu, Lixandru, Ganea, Ngezana, Rădăslăvescu, Djukovic.

Tribuna oficială s-a umplut de VIP-uri dornice sa asiste la acest meci, în așa masură încât locurile s-au dovedit insuficiente. Primarul Florin Birta a luat loc mai jos, în public.

Delegația FCSB e condusă de MM Stoica.

Înainte de startul meciului, conducerea FC Bihor a premiat 2 personalități: Iosif Vigu și Emeric Ienei, "două personalități din fotbalul românesc, care au avut legătură cu ambele echipe".

UPDATE: FCSB marchează

În minutul 26, FCSB a deschis scorul, prin David Miculescu, după o bâlbâială a apărătorilor bihoreni în propriul careu.

UPDATE: 2-0 pentru FCSB

Minutul 69 FCSB duce scorul la 2-0, prin Ngezana. Acesta a înscris cu o lovitură de cap.

Meciul s-a încheiat cu 2-0 pentru FCSB, după 3 minute de prelungiri.

Mai multe detalii despre meci și galerie de imagini, în articolul ”FC Bihor a cedat cu 0-2 mult aşteptatul joc cu FCSB (FOTO/VIDEO)

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!