Fotbaliştii de la FC Bihor au fost învinşi miercuri în deplasare, la Sebiş, cu scorul de 1-0, de formaţia locală Naţional, în cel de-al treilea joc amical al acestei ierni.

La pauză scorul a fost egal, 0-0, iar unicul gol al întâlnirii l-a înscris Toader în minutul 74, care a reluat cu capul din interiorul careului o centrare venită de pe partea dreaptă. Deşi Fildan a intervenit cu promptitudine, mingea respinsă de el a trecut totuşi linia de poartă.

Meciul a consemnat un joc animat, cu destule ocazii de poartă, de ambele părţi, dar care s-a desfăşurat pe un teren greu, cu multe suprafeţe de nisip.

Antrenorul Alexandru Pelici a trimis în teren echipa: Smaranda (min. 62 Fildan) - Letan (min. 46 Mihuţ), Mintaş (min. 69 Letan), Fl. Lazăr (min. 78 Bactăr), A. Achim (min. 46 R. Lupu) - M. Popa (min. 46 Haş), Străuţ (min. 68 M. Stancu) - S. Ianc, Sorian (min. 76 D. Nichita), Zs. Lukacs (min. 46 Fl. Pop) - Hadăr (min. 46 R. Lukacs).

"A fost mai mult un antrenament fizic, cu o echipă bună, care ne-a învins după o greşeală de marcaj, la o fază fixă. Trebuie să analizăm greşelile, pentru că au fost multe", a declarat, după meci, antrenorul principal al orădenilor, Alexandru Pelici.

În următorul joc amical, FC Bihor va întâlni pe teren propriu o altă echipă din liga a III-a, CS Ineu. Partida va avea loc sâmbătă, 8 februarie.