Formaţia orădeană de fotbal FC Bihor şi-a continuat miercuri seria jocurilor de verificare din această perioadă a pregătirilor. De această dată "roş-albaştrii" au evoluat pe terenul Stadionului Măgura din Şimleu Silvaniei, în compania liderului Seriei a 10-a a Ligii a III-a, SCM Zalău.

La finalul jocului, scorul consemnat a fost 1-0 pentru echipa sălăjeană, dar în primele 60 de minute formaţia orădeană a avut o prestaţie bună, fiind în controlul jocului. În acel minut, antrenorul Florin Farcaş a efectuat însă şapte schimbări, iar acest aspect s-a simţit în joc, echipa din Zalău reuşind chiar să înscrie în minutul 65, prin Vl. Fărcăşan, golul care avea să fie şi singurul al meciului.

Reuşita echipei din Zalău a venit în urma unei lovituri libere executate din lateral. Mingea a fost centrată în colţul careului mic, de unde Vl. Fărcăşan a deviat-o cu capul şi a deschis scorul.

Dacă sălăjenii nu au avut alte ocazii clare de a înscrie, în schimb FC Bihor a ratat în primele 60 de minute de trei ori, prin Florin Chitaş, care a scăpat singur cu portarul, dar Miron a scos cu piciorul, şi Sergiu Ciocan, de două ori. O dată şi acesta a rămas singur cu goalkeeperul Miron, dar portarul Zalăului a respins în corner, iar la cealaltă fază a trimis peste poartă.

"Ne-am creat trei, patru ocazii bune până în minutul 60. Una peste alta, am făcut un meci bun, atât noi cât şi adversarii noştri, pe o suprafaţă de teren cu iarbă. În sfârşit am avut un joc pe un teren cu iarbă, pentru că până acum jucasem numai pe sintetic. Pentru mine au fost mulţumitoare primele 60 de minute, pentru că până am făcut schimbările, am avut controlul jocului, am avut ocazii, după care sigur că m-a nemulţumit lipsa de concentrare şi de reacţie la o fază fixă, când au avut ei o lovitură liberă din lateral, iar pe o lipsă de marcaj au înscris, iar acest gol a făcut diferenţa în acest meci", a declarat, la finalul partidei antrenorul echipei FC Bihor, Florin Farcaş.

Tehnicianul formaţiei orădene a început partida de la Şimleu în formula: R. Bob – C. Jurj, Cs. Preklet, R. Farcaş, Al. Stoian – Al. Băican, R. Gunie – Sg. Ciocan, An. Moga, Fl. Chitaş – Sg. Jurj. Din minutul 60 au intrat: Sg. Bactăr, K. Gagyi, V. Calugher, B. Vasile, A. Vînău, A. Gîdea şi M. Hosu.

Singurii jucători care au evoluat pe tot parcursul jocului şi nu au fost schimbaţi au fost portarul Radu Bob şi jucătorii de câmp Călin Jurj, Alexandru Stoian şi Alex Băican.

Nu au putut evolua, fiind accidentaţi: A. Gal, L. Tincău şi L. Ioviţă.

În următoarea partidă amicală, FC Bihor va întâlni sâmbătă, 24 februarie, echipa CSM Victoria Carei. Meciul va debuta de la ora 12 şi se va desfăşura la Baza Sportivă Transilvania Academy, din Calea Aradului, numărul 167.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!